AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Demirbağ, Sivrice ve Maden ilçelerinde temaslarda bulundu.

Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor

İlk olarak AK Parti Sivrice İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Cemal Babür ve Partililerle bir araya gelen Demirbağ, ardından Sivrice MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Zülfü Demirbağ ve beraberindeki heyet daha sonra, esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra Maden’de AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, İlçe Başkanı Ramazan Sekmen ve partililerle esnaf ziyaretinde bulunarak, Maden'de ikamet eden Hacı Şerif Aygün’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bugün Sivrice ve Maden ilçelerimizi ziyaret ettik. Pazar günü Ülkemiz için kader seçimi yapılacak. İnşallah bu seçimden Sayın Cumhurbaşkanımız alnının akıyla çıkacak. Sayın Cumhurbaşkanımız 14 Mayıs’ta yapılacak seçimi %53 ile kazanacak. 14 Mayıs ve %53 ile birlikte buradan 1453 vurgusu da yapmış olalım. Bütün hemşehrilerimizi, Ülkemizi müstemleke haline getirmek isteyen bu zihniyete karşı bağımsızlık mücadelesi veren Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamaya davet ediyorum.” dedi.