AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da faaliyet gösteren STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ ilk olarak, Elazığ Ziraat Odası’nın gerçekleştirdiği 37. Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Hacıoğulları ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN HACIOĞULLARI: BİZ VEKİLİMİZDEN RAZIYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları;  “Sayın Vekilimiz bizleri ziyarete geldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz Sayın Vekilimizden razıyız. Allah razı olsun” dedi.

Milletvekili Demirbağ da, “Olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyen İbrahim beye hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Rabbim, Elazığ Ziraat Odası’na hayırlı çalışmalar nasip etsin. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ daha sonra, Kahramanmaraş depremlerinde hizmet binası hasar alan ve yeni hizmet binasına taşınan Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası’nda Başkan Ferhat Evren ve yönetimiyle buluştu.

EVSEN: ESNAFLARIM ADINA SAYIN VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ferhat Evsen; “6 Şubat’ta vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Sayın Vekilimizle birlikte bu zor günleri atlatacağız inşallah. Hizmet binamız depremlerde hasar alınca yeni hizmet binamıza taşındık. Sayın Vekilimiz de bizleri ziyarete geldi. Kendisine esnafların sorun ve taleplerini ilettik. Kendisine bu ziyareti için bütün esnaflarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ, YARDIM İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ iş dünyasının yardım için adeta seferberlik ilan ettiğini ifade eden Milletvekili Demirbağ; “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Elazığ Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen kardeşimizle bir araya geldik. Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ esnafımız yardım için adeta seferberlik ilan etti. Deprem sürecinde ben de yaklaşık 10 gün kadar Malatya’da görevliydim. Bu süreç zarfında Malatya’daki bütün yetkililer Elazığ’a teşekkür ederek; Elazığ büyük bir kardeşlik örneği sergiledi” dediler. Bu bakımdan ben de Elazığ’daki bütün odalarımızı, STK’larımızı, iş dünyamızı, esnafımızı tebrik ediyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızdan, esnaf odalarımıza, sanayicilerimizden iş adamlarımıza, esnaflarımıza kadar bütün Elazığ iş dünyası deprem süresince seferber oldu. Bu yardımlarda, desteklerde öncülük eden kardeşlerime, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.