Milletvekili Demirbağ Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçimlere kadar kalan sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek; “Ülkemizi, Kandil himayesindeki ihanet örgütlerinin inisiyatifine bırakmamak gerek. Bunların ülkemiz üzerinde büyük planları var. Bu planları boşa çıkarmamız için olanca gücümüzle çalışmamız gerek” dedi.

Milletvekili Demirbağ Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, vatandaşların davetleri üzerine ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ilk olarak, Rızaiye Mahallesi'nde ikamet eden Semih Budak ve ailesinin evine misafir oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Semih Budak, “Sayın Vekilimiz Zülfü Demirbağ’ın bilgi ve birikimlerine dayanarak kendisiyle sohbet etmek istedik. Aynı zamanda kendilerini evimizde ağırlamak istedik. Kendileri de davetimize icabet etti. Çok teşekkür ederiz” dedi.

DEMİRBAĞ: BU PLANLARI BOŞA ÇIKARMAMIZ İÇİN OLANCA GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAMIZ GEREK

14 Mayıs seçimlerine kadarki süreci çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Kardeşimizin daveti üzerine evlerinde kendilerini ziyaret edip çaylarını içtik. Allah razı olsun, bizleri evlerinde misafir ettiler. Ben, sadece seçime 2 ay kala bu tempoyla değil, sürekli olarak bu yoğun tempoyla çalışıyorum. Ancak tabi ki seçime kadar kalan bu süreci çok iyi değerlendirmemiz lazım. Ülkemizi, Kandil himayesindeki ihanet örgütlerinin inisiyatifine bırakmamak gerek. Millet İtifakı’nda meşru partiler var. Ancak diğer taraftan baktığımızda Kandil yüksek perdeden diyor ki; “Şartlar ne olursa olsun, Recep Tayyip Erdoğan’ı, Cumhur İttifakı’nı yıkmamız lazım” Diğer taraftan FETÖ aynı şekilde hücuma geçmiş durumda. ABD’nin Kuzey Irak’ta temin ettiği helikopterlerin düşmesi sonucu PKK’lıları taşıdığı ortaya çıktı. Bunların ülkemiz üzerinde büyük planları var. Bu planları boşa çıkarmamız için olanca gücümüzle çalışmamız gerek” ifadesinde bulundu.

BARIŞ: MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, SÜREKLİ HALKIN İÇİNDE

Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra Sürsürü Mahallesi Yeşil Camii İmamı Sabri Barış ile evinde bir araya geldi.

Davetine icabet eden Demirbağ’a teşekkür eden Sabri Barış, “Sayın Vekilimiz onur ve şeref verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Kendisini seviyoruz. Kendisi sürekli halk içerisindedir. Elazığ’da milletvekili aradığımızda Sayın Vekilimiz Zülfü Demirbağ’ı hep halk içerisinde görüyoruz. Sürekli insanların dertlerini dinleyerek, çare bulmaya çalışıyor. Bundan dolayı kendisine müteşekkiriz” diye konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ ise, “Hocamızın davetine icabet ettik. Allah razı olsun. Sevdiğimiz, saygıdeğer bir hocamız. Güzel hizmetleri de var. Teşekkür ediyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Milletvekili Demirbağ daha sonra, Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Zülfü Demirbağ, vatandaşların taleplerini dinleyerek, talepler noktasında gerekli girişimleri gerçekleştirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137