Milletvekili Demirbağ’ın Durağı Baskil İlçesi Oldu

İlçe ve köyleri gezen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın bu defaki durağı Baskil ilçesi oldu. İlçeye bağlı köy muhtarları ile buluşan Milletvekili Demirbağ, sıkıntıları dinledi.

Milletvekili Demirbağ’ın Durağı Baskil İlçesi Oldu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın bu defaki durağı Baskil İlçesi oldu.

Ziyaretlere Baskil Kaymakamı Sami Yılmaz, İl Genel Meclisi Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, Afat Müdürü Osman Pıhtılı, TEİAŞ Müdürü Ahmet Sanaç, İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.

Milletvekili Demirbağ ilk olarak Aşağı Kuluşağı Köyü’nde Zeve bölgesi köylerinin muhtarları ile buluştu.

DEMİRBAĞ: ÇOK GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU

Milletvekili Demirbağ, “Gezimizin ilk durağı Zeve köyü. Zeve bölgesindeki muhtarlarımızla bir araya geldik. Oldukça geniş katılımlı, verimli bir toplantı oldu. Toplantının başında da ifade etmiştim. Beraberimizde kaymakam bey, il genel meclis başkanımız, özel idare genel sekreter yardımcımız, AFAD müdürümüz arkadaşlarla hep beraber geldik buraya. Tabi Bekir Bey’de bölge insanı olarak burada, aramızda. Bütün muhtarlarımızla çok güzel bir toplantı oldu. Onlarla gerek köylerle ilgili gerek bölge ile ilgili sorunları dile getirdiler. Onlarda ilgili arkadaşlarımızla birlikte not aldık. Kaymakam Bey’de sağ olsun. İnşallah el birliği ile imkan ölçüsünde bunları çözmeye gayret edeceğiz. Buradan da inşallah biraz sonra sahille geçeceğiz, sahil bölgesindeki muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Ben bu sıcak ilgi alakadan dolayı, gösterdikleri misafirlikten dolayı bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Demirbağ’ın ikinci durağı ise Baskil sahil yöresi oldu.

DEMİRBAĞ: FARKLI KONULARDA TALEPLERİNİ VE SIKINTILARINI İLETTİLER

Muhtarlarla bir araya gelen Demirbağ, “Gerçekten sıcak bir ilgi alakayla, geniş katılımla birleri ağırladılar. Allah kendilerinden razı olsun. Çoğu da bizim geçmişte dostluğumuz olan, kontrolörlük yaptık burada sahil sulamalarında, diğer köylerde. Hepsi dostluğumuz olan insanlar. Allah hepsinden razı olsun. Kendilerini dinledik. Gerek depremle ilgili AFAD müdürümüzü bilgilendirdik, gerekse özel idare ve diğer birimlerle ilgili elektrik olsun, farklı konularda taleplerini ve sıkıntılarını ilettiler. Bürokrat arkadaşlarımızla görüştük. Yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Oldukça da verimli geçiyor toplantılar. Ben 2 bölgede de Baskil ve halkına, muhtarlarına teşekkürlerimi arz ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah Pazartesi’de Ağın, Keban’a uğradıktan sonra bir defa döneceğiz 15 gün sonra gelip kalan uğrayamadığımız yerleri de ziyaret etmek suretiyle uğrayamadığımız yerlere de gitmeye gayret edeceğiz. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tarkan
Tarkan - 4 yıl Önce

Helal olsun sana gardaşım,hergün bir belde,ilçe, köy dolas ki bazıları sussun.Medari iftiharmızsın.Zúlfü Bey.

Gerçekçi
Gerçekçi - 4 yıl Önce

Palunun köftesi Harpünk’ün Fortası.

SIRADAKİ HABER

banner137