Milletvekili Erol: Bir Daha Bu Acıların Tekrarlanmamasını Diliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Emniyet patlamasının gerçekleştiği alanı ziyaret etti

Milletvekili Erol: Bir Daha Bu Acıların Tekrarlanmamasını Diliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik terör örgütü PKK mensupları tarafından 18 Ağustos 2016 tarihinde bomba yüklü araçla yapılan hain saldırıda 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı olayın gerçekleştiği ve şimdilerde Millet Bahçesi olarak kullanılan alanı ziyaret etti. 

Erol, “Ülkemizin birliği ve beraberliği, devletimizin varlığı sonuç itibariyle terör örgütlerine karşı bütün siyasi partilerimizin dik duruşu, halkımızın dik duruşu bugün o acıların bir daha yaşanmaması ve bir daha aynı acılarla yüzleşmek, dilek ve temennilerde bulunmak için buradayım” dedi.

EROL: BURADAN O GÜN ŞEHİT OLAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA, ŞÜKRANLA VE HÜRMETLE ANIYORUM

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, " Şuan da Elazığ eski il Emniyet müdürlüğümüzün binasının olduğu bugünkü haliyle Millet Bahçesi olduğu yerdeyiz. Eskiden burada Elazığ il Emniyet Müdürlüğü binası vardı. 18 Ağustos 2016 yılında hain terör örgütü PKK tarafından yapılan Bir bombalı saldırı sonrasında burada 3 polis memuruz şehit olmuş, 145’e yakında polis memurumuz yaralanmıştı. O gün Türkiye ve şehrimiz için acı bir gündü. Ben o tarihte Tunceli Milletvekiliydim ve olaydan sonra hemen olayı yerine gelmiştim. Binayı gezip incelemelerde bulunmuştuk. Yaralılarımızı ziyaret edip şehitlerimizin uğurlama törenlerine katılmıştık. Bugün de Elazığ Milletvekili olarak yine o günü unutmadığımız, terör örgütünün hain saldırısı sonrasında şehit olan şehitlerimizi unutmadığımızı ve Elazığ’a bunu yeniden hatırlatmak için o bombalı saldırının gerçekleştiği alan olan Millet Parkındayız. Buradan o gün şehit olan şehitlerimizi saygıyla, şükranla ve hürmetle anıyorum. Yaralılarımızda iyileşip görevlerinin başındalar. Bütün terör örgütlerini şiddetle kınıyorum. Bu gün burada aslında çok anlamlı ve ülkenin gerçekliğiyle ilgili bir yüzleşme ile karşı karşıyayız. Terör örgütlerinin yurttaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik tehditleri bir dönem gerçekten bu ülkede ciddi bir sorun haline gelmişti. Ama ülkemizin birliği ve beraberliği, devletimizin varlığı sonuç itibariyle terör örgütlerine karşı bütün siyasi partilerimizin dik duruşu, halkımızın dik duruşu bugün o acıların bir daha yaşanmaması ve bir daha aynı acılarla yüzleşmek, dilek ve temennilerde bulunmak için buradayım. Tekrar bugün burada geçmişte şehit olan şehitlerimize Allahtan rahmet olsun dileklerimiz sunuyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Elazığa yakışan tek vekil bu adam Oylar sana SAYIN VEKİLİM

Ziya
Ziya - 3 yıl Önce

Öyle diyorsun ama liderin o patlamanın sorumlularıyla beraber.

%%%%%%
%%%%%% @Ziya - 3 yıl Önce

Nasıl beraber? Hadi ispat et, bilgilendir bizleri.

Asker
Asker - 3 yıl Önce

Adama günaydın derler.5 yıl önce nerdeydin,o zamanlar ortada yoktun,şimdi başka malzeme bulamadın bu showlar yemez.Hadi isineee..

***
*** @Asker - 3 yıl Önce

Beş yıl önce Tunceli Milletvekiliydi. Ayrıca, her yıl dönümünde anıyor. Sen mağarada yaşıyordun sanırım, haberin yok.

https://twitter.com/gurselerol62/status/1163025234766831616

https://twitter.com/gurselerol62/status/1295636748924604417?lang=da

Sen yandaş medya izleyip kötülük ve nefret depolarını doldururken, birilerinin dedesi emperyalizmle savaşıyordu:

https://www.yenivatan.at/wp-content/uploads/2018/01/Atatu%CC%88rk-ve-Diyap-Ag%CC%86a1.jpg

*Fotoğrafa göre, sağdaki sakallı kişi Gürsel Erol'un dedesi Diyap Ağa'dır. Dersim Milletvekili Diyap Ağa, Kurtuluş Savaşı sırasındaki Türk-Kürt kardeşliğinin, emperyalizme karşı Türk-Kürt ortak mücadelesinin en önemli sembollerinden biridir. Diyap Ağa, emperyalizmin kirli oyunlarına alet olmayarak, Türk milletinin bağımsızlık savaşına destek olan gerçek bir vatanseverdir. Diyap Ağa, sadece sıradan bir milletvekili değildir, o aynı zamanda Atatürk’ün çok yakın dostlarından biridir.

Seni kötülüğün vücut bulmuş hali seni, seni trol seni.

Ziver
Ziver - 3 yıl Önce

Kendine ne dedesinden amcasından,herkes kendinden sorumlu,güya kemik yalayiciligi yapıyorsun ama,çok ucuza kaçıyor. 5 yıl önce vekildi ise, o kahpe satilmislarin bu caniligi yaptığı günden sonra niye gelmedi,kastedilen o.Gündem olacak bir malzeme bulamamış, 5 yıl sonra bu Don Kişot Luk ta nedir.

***
*** @Ziver - 3 yıl Önce

Ali Haydar, sen hiç aynaya bakıyor musun? Öyle saçma argümanların var ki, gözünün önünde fanatiği olduklarına dair onlarca gerçek olan şey var, bir sürü kanıtlı olay var, yüzlerce yaşanmış şey var, bunları görmeyip öyle acayip şeylerle karşı tarafı suçluyorsunuzki. "Niye gelmedi" diye hesap soruyorsun. Nerden biliyorsun gelmediğini? Gelmese ne olacak? Ölümüne savunduğun kişilere soramadığın hesabı Gürsel Erol'a mı soruyorsun? Olayın yıl dönümünde olay yerine gidip anma yapmış. Neyin hesabını soruyorsun sen şimdi? Bu kadar kin ve nefret sağlığına zarar.

Ayrıca sen herkesi kendin gibi sanıyorsun. "Kemik yalayıcılığını yapıyorsun" demişsin. Senin anlamadığın şey, bizim doğruyu, senin yanlışı savunuyor olman. Birinin bir doğruyu savunması, ortaya koyduğun şeyin yanlışlığını dile getirmesi "Kemik yalayıcılığı" değil. Bunu da ezberlemişsin, her yorumunda kullanıyorsun. Gelip ortaya saçma sapan bir şey atıyorsun, bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyenleri Gürsel Erol fanatiği sanıyorsun. Sizin sorununuz, fanatiği olduklarınızın bütün yanlışlarını doğrulama gibi bir vazife üstlenmeniz. Buradakilerin öyle bir sorunu yok. "Ben her şeyin farkındayım aslanım" edasıyla yorum yapıyorsun bir de. Doğrudan ve gerçekten o kadar kopmuşsunuzki, memleketi getirdiğiniz hali göremiyor, yaptığınız onca yanlışı da ölümüne savunuyorsunuz. İnsan, yıllarca aynı kişileri seçip, yüzlerce yanlışı ölümüne savunup, bir başkasına gelip "Kemik yalayıcı" der mi? Diyor işte.

Gürsel Erol sana ne yapmışsa artık, hangi "doğru" sözü, ölümüne savunduğun ideolojiye ters gelmişse artık, her Gürsel Erol haberine gelip insanlara "Kemik yalayıcı" kendisine de "şovmen" diyebiliyorsun. Bunun için büyük bir istikrar lazım, sende de o var. Bu kötülüğe bürünmüş hale savunduğun ideoloji sayesinde gelmişsin. Savunduğun ideolojide her şey mübah. Doğru, akıl, bilim, mantık gibi şeyler ters, etik kurallar diye bir şey yok. Ortaya bir şey at, konuyu bağlamından kopar.

Size saatlerce anlatalım, sanki hiç anlatmamışsın gibi, tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeye devam edersiniz. Neden? Çünkü senin ve senin gibilerin amacı tartışmak, fikir belirtmek, öğrenmek falan değil. Öğrendiğiniz ideoloji doğrultusunda konuşmak ve propaganda yapmak. Neyin doğru, neyin yanlış olduğu zerre umrunuzda değil. Tek ilgilendiğiniz tarihi çarpıtmak, konuyu bağlamından koparmak ve yalan bir tarih yazmaya çalışmak. Buna şartlanmışsınız. Reddetmek, kabul etmemek de işinize geliyor.

Olayınız özetle şöyle: "Yapılan hatayı tartıştırma, konuyu saptır. Geçmişten veya günümüzden bir şey bulup karşıt görüşü suçla" tekniğini işleyerek, yanlışı yanlış ile ört. İlgili zaman dilimine yönelik eleştirilerin odağını, "Geçmişten ders al, bugünü ve yarını daha iyi inşa et, ilerle" ilkesinden saptır, silikleştir. Öte yandan, bastırılmış kompleksleriniz zaman mevzusu üzerinden su yüzüne çıkıyor. İnsani ilişkilerinizde, basit düşünce ve isteklerinizi dahi ifade edemeyişlerinizin psikolojinizde açtığı ağır yaralar sebebiyle, bir kıskançlık ve kompleks gelişmiş.

SIRADAKİ HABER

banner137