Cumhuriyet Halk Partisi Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, Deplasmanlı Hentbol Kadınlar 1.Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Antrenör İsmail Bayraktar’dan kulübün işleyişi ve sorunlarıyla ilgili bilgiler alan CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, gençlerin ve kızların sporda aktif olmalarından dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte maddi ve manevi olarak Bayan Hentbol Kulübü’nün yanında olacaklarını söyledi.

Genç sporcuların antrenmanını yerinde izleyen CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol, altyapı oyuncuları ve genç sporcularla tek tek yakından ilgilenirken, sporcuların isteklerine de kayıtsız kalmadı. Bir bayan sporcuya da CHP rozeti takdim eden Erol, sporcu aileleriyle de bir süre sohbet etti.

EROL: SPORA İLGİLERİNİ NASIL ARTIRDIĞINIZI GÖRDÜK

Ziyarette ayrıca bazı deplasman giderlerini karşılama ve spor malzemesi desteği sözü veren Milletvekili Erol, “ Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nün Elazığ Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın Spor Kulübündeyiz. Kadınlar Hentbol 1.Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden Elâzığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nü ziyaret ettik. Elazığ’da gerçekten genç kardeşlerimizin, kızlarımızın, kadınlarımızın sporda aktif olması ve başarılı olması Elâzığ Milletvekili olarak beni ayrıca mutlu ediyor. Süper Lig’de oynayan Kadın Basketbol Takımımız var. Türkiye’de Elâzığ adına farklı bir algı oluşturdu. 1.Lig’de oynayan bir hentbol takımımız da son derece anlamlı. Ben İsmail Hocamı kutluyorum. Biz gördük ki fiziki koşulları nasıl oluşturduğunuzu hem de gençlerimizin ve çocuklarımızın gerçekten spora ilgilerini nasıl artırdığınızı gördük. Sizi ve şahsınızda bütün yönetim kurulu üyelerinizi kutluyorum. Bizde elimizden geldiği kadar sizin bu çalışmalarınıza destek vereceğiz. Burası benim her zaman üzerinde duracağım ve göz-kulak olacağım bir kulüp olarak bilin bundan sonra. Zaman zaman buraya ayrıcalıklar tanıyacağız. Elimizde geldiği kadar katkı vereceğiz. Buradaki evlatlarımıza ve kızlarımıza sahip çıkacağız“ şeklinde konuştu.

BAYRAKTAR: MİLLETVEKİLİMİZ GÜRSEL EROL BEY’E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Antrenör İsmail Bayraktar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Ben de şahsım ve kulübüm adına Sayın Milletvekilimiz Gürsel Erol Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sonunda Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü İsmail Bayraktar, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a kulübün formasını hediye etti.