Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Hankendi Köyü’ne gitti.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Erol, yine yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Esnafları ziyaret eden Erol, vatandaşlara seslendi.

EROL: BURASI NE BİR MAHALLE NE BİR BELDE ARADA KALMIŞ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR DURUMA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, “Belde Belediyemiz Hankedi’yi eski, günlerine geri çevireceğiz. Neydi eski günleri burası bir belde belediyeydi. Belde belediyeler kapatıldı burası ne bir mahalle ne bir belde arada kalmış ne olduğu belli olmayan bir duruma geldi. Ama bizim iktidarımızda inanın ve güvenin sadece Hankendi değil Elazığ’da kapatılan bütün belde belediyeleri açacağız yeniden hizmete sunacağız belediye başkanımız olacak burada belediyede çalışacak yerel halk olacak insanlara ekmek ve iş sağlayacağız. Sevgili analarım bugüne kadar benim için Elazığ’da en önemli olan şey sandıktan çıkan oy değildir. Bana önemli olan insanların gönlünü açması, onların sevgisini kazanabilmek, onların güvenini kazanabilmek benim için her şeyden önemlidir. Ve bunu görüyorum ki başarmışım. Gönlünüzü açtığınız için, bize inandığınız için, bize güvendiğiniz için Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Erol, her yerde Elazığ’ın sesi olmaya gayret gösterdiğini ifade ederek, Elazığ’a umut olacaklarını söyledi.

EROL: BUNDAN SONRA BU İLİN MİLLETVEKİLİ OLARAK DEĞİL YİRMİ YILDIR ELAZIĞ’A VERİLMEYEN BAKAN OLARAK GELECEĞİZ

Elazığ’da Acemi Sürücüden İlginç Çözüm Elazığ’da Acemi Sürücüden İlginç Çözüm

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, “ Elimden geldiği kadar gücümün yettiği kadar sağlığımın el verdiği kadar her yerde Elazığ’ın sesi oldum. Mecliste konuşmalar yaptım, soru delegeleri verdim, Elazığ’ın sorunlarını dile getirdim unutulan Elazığ ismini ulusal televizyonlarda gündeme getirdim ve yeniden Elazığ’ı eski günlerinde olduğu gibi marka günlerine kavuşturmak için bu mücadelenin içinde oldum. Artık bundan sonra bu ilin milletvekili olarak değil yirmi yıldır Elazığ’a verilmeyen Bakan olarak geleceğiz. Elazığ sorunlarını çözeceğiz, gençlerimize umut olacağız onlara özgür bir Türkiye’yi özgür bir ülkede yaşamanın koşullarını sağlayacağız. Elazığ’da deprem yaşandı depremden sonra eğitim ile ilgili okul yapımı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi yetmediği için Elazığ’da okulları yaptıralım dedik. Dedim ki ben yaptırırım nasıl yaptırdım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlunu aradım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı aradım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’i aradım dedim ki Elazığ’da okul ihtiyacı var sizlerin her birinizden Elazığ’a bir okul istiyorum Belediyeleriyle okul yapma sorumluluğu olmadığı halde dört yüz milyon değerinde üç tane okul yaptırıyoruz. Şimdi muhalefet partisinin milletvekili olarak yaptığını düşünürseniz bide bizim iktidarımızda benim bakanlığımı düşünün. Elazığ’ı Elazığ’ın eski günlerine geri çevireceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol öte yandan yaptığı açıklamada, Karadeniz Bölgesini Doğuya, Tunceli ile Elazığ’ı en kısa yoldan bağlayacak Pertek köprüsünün bazı rant çevreleri nedeni ile 50 yıldır yapılmadığını belirterek, köprüyü yapmanın kendi iktidarlarına nasip olacağını söyledi.