Milletvekili Erol, İBB Tarafından Yaptırılan Liseyi İnceledi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Erol, İBB Tarafından Yaptırılan Liseyi İnceledi

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat alanını inceledi.

Milletvekili Erol, yüklenici firmanın yetkilileriyle de bir araya gelerek bilgi aldı.

Lise projesinin Elazığ’a ayrı bir özellik kazandırdığını belirten CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Gürsel Erol, lisenin yıl sonuna kadar eğitime hazır olacağını ifade etti.

EROL: ELAZIĞ’IN EĞİTİM HAYATINA İNANILMAZ DERECEDE KATKI VERECEK BİR PROJE

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Gürsel Erol, “ Bu proje bir okul değil yani bu proje bir üniversitenin bir dekanlık kampüsü gibi bir fakülte kampüsü gibi düşünün özel bir proje. Ve Türkiye’de örnek olacak bir proje bundan sonrada Elazığ’ın eğitim hayatına inanılmaz derecede katkı verecek bir proje. Hep bize diyorlar ya seçim döneminde de Elazığ’a hizmet benim işim deyince bazı Milletvekili arkadaşlarımız ya ne yapmış ki diye söylüyorlar. İşte bu proje mesela bizim Ekrem İmamoğlu’ndan rica ettiğimiz ve bu üç belediye başkanımızın yaptığı projelerden birisidir. Bu projenin iki örneği var Türkiye’de yalnızca ikisi de İstanbul’dadır” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137