CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya geldi.

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve CHP İl Başkanı Av. Onur Özkan ile birlikte Kapalı Çarşıyı gezen Milletvekili Erol, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. 

Milletvekili Erol, 31 Mart’ta sandık başına gidecek olan seçmenlerden başkan adayı Duran’a ve partisine destek istedi.

Kapalı Çarşı esnafına seslenen ve yetki isteyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın sosyal belediyecilik ile tanışması için CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran’a oy verilmesini istedi.

19 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak? 19 Nisan’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Milletvekili Erol, “Pazar günü sandığa gideceksiniz ve yeni Belediye Başkanını seçeceksiniz. Bizim temennimiz şu Elazığ’a hizmet edecek, Elazığ’a yeni değer katacak, Elazığ’a yeni vizyon katacak bir değişimin gerçekleşmesi ile ilgili partimizin adayı Çağlar Başkanımızın seçilmesi. Bu kenti Sosyal Belediyecilikle tanıştırmak. Bakın burada esnaflarımız var, buradan bütün esnaflarımıza da sesleniyorum, Büyükşehirlerde Elazığ ürünlerinin tanıtım günlerinde kim yanınızda. Soruyorum size kim yanınızda? Bir tek ben yanınızdayım. Bu dönem bu sene sizlerle daha iyi işler yapacağız. Bu etkinliklerimizi arttıracağız. Elazığ’ın ürünlerini Türkiye’nin her tarafında tanıtacağız” dedi.

Milletvekili Erol, Elazığ Belediyesini kazanmalarını halinde belediye bütçesini insan odaklı kullanacaklarını söyledi.

Milletvekili Erol, “Biz Belediyeyi alırsak Belediye bütçesini insan odaklı kullanacağız. Önce yurttaşlarımızın geçim seviyelerini yükseltmeye kullanacağız ve her emekliye Belediye bütçesinden 2 Bin TL para vereceğiz. Yani Belediyenin bütçesini talan etmek yerine, anlamsız projelere harcamak yerine halka vereceğiz, size vereceğiz. Çünkü niye o Belediye sizin Belediyeniz. Peki, o Belediye sizin Belediyenizde, yaralandığınız bir şey var mı? Ben size soruyorum? AK Parti’ye oy verdiniz hayatınızda ne değişti? Belediyeye oy verdiniz hayatınızda ne değişti? AK Parti’nin lotları var. Siz bu lotları geçerek Devletin de, Belediyenin de imkânlarından yararlanamazsınız. Hepinize şöyle bir hatırlatma yapayım, AK Parti’nin eski Milletvekillerini kafanızdan geçirin, AK Parti’nin İl Başkanlarını, Belediye Başkanlarını geçirin bunların ailesinden bir tane işsiz var mı? Bunların bir tanesinin çocuğu işsiz mi? AK Parti’de dayın yoksa sen işe giremezsin. AK Parti’ye oy vermiş olsan da giremezsin. O lotlarla devreye giremezsen o lotların referansını alamazsan onlara ulaşamazsan sen işe giremezsin” dedi.