Milletvekili Erol: PKK, PYD, YPG, IŞİD VE FETÖ bölücü terör örgütüdür

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, PKK, PYD, YPG, IŞİD ve FETÖ terör örgütleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Erol konuşmasında, “Bu yapılanmalar ülkemizin ulusal güvenliğini, kamu otoritesini, yurttaşlarımızın yaşam hakkını tehdit eden illegal yapılanmalardır, tartışmasız hepsi bölücü terör örgütüdür”dedi.

Milletvekili Erol: PKK, PYD, YPG, IŞİD VE FETÖ bölücü terör örgütüdür

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, PKK, PYD, YPG, IŞİD ve FETÖ terör örgütleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

EROL: YAPILAN BU OPERASYONLARA DA DESTEK VERİYORUM

CHP Milletvekili Erol açıklamasında, “Devletimizin ulusal güvenliğini, kamu düzenini ve yurttaşlarımız yaşam hakkını korumak için sınırlarımız içinde de sınır ötesinde de operasyon yapma yetkisine de hakkına da sahiptir. Yapılan bu operasyonlara da destek veriyorum. Yine terörle mücadelede kolluk kuvvetlerimizin İHA’ları da, SİHA’ları da kullanmasını doğru buluyorum. Son dönemlerde terörle mücadelede başarı sağlandığını bölge milletvekili olarak ifade ediyorum. Ayrıca 26. Dönem Tunceli Milletvekilliğim döneminde Tunceli’de terör örgütlerince öğretmen Necmettin Yılmaz katledilmesine şehit edilmesine en sert tepki veren terör örgütlerine karşı yürüyüş ve miting yapan bir milletvekili olarak terör örgütlerinin tehditleri karşısında devletimiz tarafından koruma altına alınmış birisiyim” dedi.

EROL: TARTIŞMASIZ HEPSİ BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “PKK, PYD, YPG, IŞİD ve FETÖ ülkemizin ulusal güvenliğini, kamu otoritesini, yurttaşlarımızın yaşam hakkını tehdit eden illegal yapılanmalardır, tartışmasız hepsi bölücü terör örgütüdür” diye kaydetti.

EROL:  YANLIŞ HABERLERLE YIPRATMASINI DOĞRU BULMUYORUM

Açıklamasını sürdüren Milletvekili Erol, “Siyasi algı yaratmak adına bizim gibi CHP geleneğiyle çekirdekten yetişen siyasetçiler Mustafa Kemal Atatürk'ün değerleri üzerinden siyaset yapan, bölücü terör örgütlerine karşı dik duran, devlet geleneğinden gelen vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini yaşamın vazgeçilmezi olarak gören siyasetçilere yönelik gerçekleri saptırarak yalan yanlış haberlerle yıpratmasını doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

EROL: SAVCILIĞIN HEMEN ARAŞTIRMASINI YAPMASI GEREK

HDP’nin terör örgütüyle bağı olup olmadığını söylemlerle ilgilide HDP’nin terör örgütüyle kurumsal bağı varsa bu istihbarat birimleri ile savcılığın hemen araştırmasını yapması gerektiğine değinen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  yasal dayanaklar oluşturularak kanunlar gereği ilgililerce hakkında kapatma davası dahil her türlü yasal işlem başlatılması hükümetin ve yargının sorumluluğudur diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yalnız kurt
yalnız kurt - 5 yıl Önce

Adam da onu söylüyor ya,eğer bir bağı varsa savcılar işini yapsın parti kapatılsın...
mecliste yan yana oturmayalım demek istiyor yani...

Çok komiksin
Çok komiksin - 5 yıl Önce

Hdp ney peki????hdp ye laf söylemeyen birinin pekaka ya terör örgütü demesi çok komik

SIRADAKİ HABER

banner137