İzmir Adliyesine düzenlenen saldırıyı canı pahasına engelleyen şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine kamelya yaptıran Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Fethi Sekin, şehidimizin kabrini ziyaret etti.

Erol, Baskil ilçesine giderek Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin ile görüştü.

Milletvekili Erol, daha sonra baba Sekin ile birlikte Şehit Sekin'in kabrini ziyaret etti.

EROL: ŞEHİTLERİMİZ BU VATANIN GERÇEK YİĞİT EVLATLARI

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Elazığ’a her geldiğimizde fırsat buldukça Zeki amcamızla birlikte şehidimiz Fethi Sekin’i ziyaret ediyoruz. Fethi Sekin’i yalnızca şehidimiz olarak değil, İzmir’de bizim dostluğumuz, tanışıklığımızda vardı. Allah Rahmet eylesin. Şehitlerimiz bu vatanın gerçek yiğit evlatları. Lafta sözde vatanseverlik olmuyor. İşte böyle ülkemizin her karış toprağında ülkemizin, bayrağımızın bağımsızlığı için hiç korkmadan, gözünü kırpmadan canını veren ve şehit olan şehitlerimiz sayesinde bu ülke, bu devlet, bu vatan ayakta. Allah rahmet eylesin, yeri cennet olsun. Zeki amcayla her geldiğimizde ziyaret ediyoruz. Allah onlara sabır versin” dedi.

SEKİN:  ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN

Şehit Polis Fethi Sekin’in babası Zeki Sekin, “Sayın vekilimizle geldik. Allah kendisinden razı olsun, Allah hayrını kabul etsin. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.