Milletvekili Erol, Şehitlerimizi Ziyaret Etti

Emniyet Teşkilatıın Kuruluşunun 176’ıncı Yıldönümünde şehitlerimizi unutmayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle andıklarını kaydetti.

Milletvekili Erol, Şehitlerimizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Emniyet Teşkilatının 176. Yıldönümü nedeniyle Harput ve İcadiye Şehitliğini ziyaret etti.

Milletvekili Erol, Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak ve dualarla bir kez daha bu vatan için gözünü kırmadan canlarını veren şehitlerini andı.

Milletvekili Erol, “Ülkemizin vatanımızın üniter devlet yapımızı korumak için cumhuriyetimizi, devlet geleneklerimizi korumak için gözünü kırpmadan devletimizin birliği için şehit olan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz‘’ dedi.

EROL: TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ

Milletvekili Erol, “Bu hafta Polis haftası Polis haftasını kutluyoruz. Biz yarın il dışında olacağımız için bugünden şehitlerimizi unutmayarak önce kutlamaya şehitlerimizden başladık. Şehitliğimizi ziyaret ederek şehitlerimizi rahmetle saygıyla anmak için bugün buradayız. Ülkemizin vatanımızın üniter devlet yapımızı korumak için cumhuriyetimizi, devlet geleneklerimizi korumak için gözünü kırpmadan devletimizin birliği için şehit olan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gurSOL
gurSOL - 3 yıl Önce

Şehitlerimizi katledenlerle kolkola siyaset yapın, sonrada sıkılmadan ziyaret reklamı yapın.Başlari Seloyu da kodeste hergün ziyaret edin,çıksın diye propaganda yapın,ne güzel ,millet de yedi değil mi?Hem nalına,hem mıhına.Yarin huzuru ilahide nasıl hesap vereceksiniz?

elazığlı
elazığlı - 3 yıl Önce

Fitne fücur iş başında yine. Şehitler, partniz hdp ile birleştiği için örgütleri pkk tarafında yapılıyor. istifa et de göreyim. Reklamcı.

Gürol
Gürol - 3 yıl Önce

Güya şehid ziyaretiymiş,dikkatle fotoğrafa bakın adam resmen poz veriyor?Buram buram reklam ,aldatma.Ahhh bir de o şehidlerin sana ne şekil baktıklarını bir görebilsen!Abdestin varmıydi?

SIRADAKİ HABER

banner137