Milletvekili Erol, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Üniversite ve Çatalçeşme mahallelerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Erol, iktidarları döneminde Elazığ’ın pilot il olacağını kaydetti.

Milletvekili Erol, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Üniversite ve Çatalçeşme Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Erol’un ilk durağı Üniversite Mahallesi oldu. Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla buluşup çay yudumlayan Erol, seçildiği günden itibaren vatandaşın içerisinde olduğunu ifade etti.

EROL: SİZ BENİ KABUL ETSENİZ DE ETMESENİZ DE BEN ELAZIĞ’DAN SEÇİLMİŞ MİLLETİN VEKİLİ OLARAK BURADAYIM

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “ Seçildiğim günden bugüne kadar Elazığ’ın sokaklarındayım, köylerindeyim, ilçelerindeyim, vatandaşımızın ve halkımızın içindeyim. Ben seçildiğim günden bugüne kadar Elazığ’da ortak akıl ile Elazığ sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade ettikçe diğer milletvekili arkadaşlarımızla bu kentten seçilmiş beş milletvekili olarak Elazığ’da yaşayan hemşerilerimizin Elazığ’da yaşanan sorunlar ile ilgili birlikte hareket etmemiz gerektiğini söyledikçe vurguladıkça hep şunu söylerim Elazığ’ da beş milletvekili var siz beni kabul etseniz de etmeseniz de ben Elazığ’dan seçilmiş milletin vekili olarak buradayım” dedi.

Milletvekili Erol, her platformda şehrin sorunlarını gündeme getirdiklerinin altını çizerek, deprem sürecine değindi.

EROL: ELAZIĞ’DA NELER YAPILMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTIK

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “ deprem süreci ile ilgili konuşmalar yaptık, televizyonlarda anlattık, ulusal kanallara çıktık konuştuk, bakanları ziyaret ettik, mecliste plan bütçe görüşülürken gündeme getirdik. Anlattık Elazığ’da neler yapılması gerektiğini anlattık, Elazığ’daki insanlarımızın çaresizliğini anlattık, mağduriyetin nasıl giderilmesi gerektiğini anlattık. Allah Elazığ’ın yüzüne baktı. Harput’taki evliyaların yüzü hürmetine inanın faciadan kurtulduk. Eğer deprem on saniye daha sürseydi binlerce can kaybına uğrayabilirdik. Ama Allah’ta Elazığ’ın yüzüne baktı kısa sürdü yine otuz yedi canımızı kaybettik ama arkasından binlerce insanımızın mağduriyeti söz konusu oldu. Depremden sonra devlet Elazığ’a yardım eli uzattı mı? Evet, eğer devlet buraya para göndermedi kaynak göndermedi dersek vicdansızlık, insafsızlık yaparız. Devlet Elazığ’a da talep edilen her parayı son kuruşuna kadar gönderdi” dedi.

Elazığ’ı CHP İktidarında pilot il yapacaklarını belirten Elazığ Milletvekili Erol, pilot il ile birlikte şehrin kazançlı olacağını ifade etti.

EROL: GEZİN YAZIN YAKLAŞIK KIRK ELLİ BİN KİŞİNİN GELİP ZAMANINI GEÇİRDİĞİ YAZ TATİLİNİ GEÇİRDİĞİ BİR ALAN

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “ Elazığ’ın öncelikli sorunları var, birincisi Elazığ Büyükşehir Belediyesi yapacağız. Elazığ’da kapatılan belde belgelerinin hepsini açacağız. Dün Gezin’deydik. Gezin yazın yaklaşık kırk elli bin kişinin gelip zamanını geçirdiği yaz tatilini geçirdiği bir alan. Muhtarlık ile orada hizmet etme şansınız yok. Gezin Belediyesini açacak ve orayı turizm beldesi yapacaksınız” dedi.

2023 seçimlerine değinen Milletvekili Erol, “kime inanıyorsanız oyunuzu ona verin” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol’un bir sonraki durağı ise Çatalçeşme Mahallesi oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137