Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla bayramlaştı.

CHP Listesinden 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı gösterilen Gürsel Erol, Abdullah Akın, Ahmet Yıldız, Alım Özdemir, Azat Alınak bayramın ikinci gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayları, demokrasi meydanında toplanan vatandaşları selamladı.

Meydanda toplanan vatandaşlara seslenen Milletvekili Erol, vekil seçildiği günden itibaren şehrin sesi olmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

EROL: PARTİLERİN GENEL MERKEZ KORİDORLARINDA GEZEREK, MİLLETVEKİLLİ OLMADI

Milletvekili Erol, “Ben partilerin genel merkez koridorlarında gezerek, milletvekilli olmadım” dedi.

Erol, “Bu beş yıl içerisinde Elazığ’ın her sokağında anlattığım bir şey vardı. Bir partiden 4 milletvekili olmasıyla 1 milletvekili olması arasında hiçbir fark yok. AK partinin 4 milletvekili vardı ben Cumhuriyet Halk Partisinden millet ittifakının oyları ile seçilmiş tek vekilim. Yine mevcut vekillerden karşınıza gelen bir tek ben kaldım. Ben partilerin genel merkez koridorlarında gezerek, milletvekilli olmadı. Ben partilerin genel merkez koridorlarında gezerek, kulis yaparak milletvekilliğini seçen bir milletvekili değilim. Ben sokak siyasetçisiyim sizin içinizden geldim. Benim için önemli olan halkın ne dediğidir” dedi.

EROL: AK PARTİNİN BU ŞIMARIKLIĞINA SON VERME YETKİSİ SİZDE

Elazığ’ın sorunlarına değinen Milletvekili Erol, şehrin seçmeninin çantada keklik görüldüğünü söyledi.

Erol, “Elazığ’a ilk geldiğimde gördüm ki Elazığ daha sorunlu bir şehir. Çünkü Elazığ seçmenini her dönem çantada keklik görmüşler. Demişler ki gitsekte gitmesek de ilgilensek de ilgilenmesek de zaten bize oy verecekler. Sonuçta da Elazığ’da bugüne kadar AK partiye inanmışlar ve oy vermişler. Ama artık AK Partinin bu şımarıklığına son verme yetkisi sizde” dedi.

Milletvekili Erol meydandaki açıklamasının ardından Gazi Caddesi’ndeki esnaflarla bayramlaştı.  

Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nden Medya Grubumuza Ziyaret