İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı Şekerdağ’a, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da eşlik etti.

Güne Elazığ şehirlerarası otobüs terminalinde esnafları ziyaretle başlayan Erol ve Şekerdağ ardından Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

EROL: İKİ İLE VEFA BORCUM YAŞADIĞIM SÜRECE BİTMEYECEK

Milletvekili olarak Elazığ’a vefa borcunu ödemek için elinden geleni yaptığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “İki ile vefa borcum yaşadığım sürece bitmeyecek. Bunlardan birincisi 26. Dönemde geçmiş dönemde Tunceli Milletvekilliğim, çünkü 7 Haziranda CHP Tunceli’den milletvekili çıkaramamıştı. Ben aday oldum ve orada PKK’nın tehditlerine rağmen halk beni seçti ve milletvekili olarak Ankara’ya gönderdi.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim kazanmadığı bir ile geldim ve Elazığ bana kapısını, kucağını, gönlünü açtı ve beni Elazığ milletvekili olarak meclise çekti. Ve ben bundan dolayı yaşantımın neresinde, siyasi görevim, ünvanım ne olursa olsun kapımda gönlümde hem Tunceli’ye hem de Elazığ’a açık olacak. Her zaman başımın gözümün üstünde yeriniz var. İYİ Parti’ni adayına verin, saadet partisine verin, MHP’ye verin ama inanarak ve güvenerek oy verin.

EROL: DOĞRU KİŞİYİ SEÇECEK OLAN SİZSİNİZ

Milletvekili Erol, “Seçeceğiniz belediye başkanı sizden birisi olan, sizin sorunlarını bilen, sizi temsil eden, belediyeyi yönetecek bilgisi, becerisi ve yeteneği olduğuna inandığınız birisine verin. Bu benim için Ali Şekerdağ, sizin için ayrı kişi olabilir. Araştırın, konuşun, sohbet edin belediye başkan adayları ile. Kimsin, nesin, niye adaysın, düşüncen ne, bir başarı hikayesi var mı, kamuyu tanıyor mu, Ankara’ya gittiği zaman bir sorunu kime götüreceğini biliyor mu? Bunlar önemli. Eğer bunları çözebilecek inancı taşıyorsanız Ahmet olur, Mehmet olur, gönül rahatlığıyla oyunuzu verin. Çünkü ben hiçbir adaya haksızlık yapmak istemem. Hepsinin emeği var. Seçim dönemi, hepsi aday olmuş, hepsinin bir emeği var ve hepsi seçilmek istiyor doğal olarak. Onlar seçilmek isteyebilir, onların doğal hakkıdır ama seçecek olan sizsiniz, doğru kişiyi seçecek olan sizsiniz” dedi.

ŞEKERDAĞ: SIKINTILARIMIZI KONUŞMAYA GELDİK

Başkan Adayı Şekerdağ ise, “Biz buraya siz bize %100 oy veresiniz diye gelmedik. Biz kendimizi size ifade etmeye, anlatmaya geldik. Sıkıntılarımızı konuşmaya geldik. Sayın vekilim gibi düşündüğüm için böyle bu şehrin geleceğini, bu şehrin ticaretini sanayisini, işsizliğini istihdamını düşündüğüm için, ben bu şehrin belediye başkan adayıyım. Bunu net ve samimi bir şekilde söylüyorum. Eğer ben sor belediye başkanı olmak için yola çıkmışsam şu kapıdan çıkmak bana nasip olmasın”diye kaydetti.

Erol ve Şekerdağ ardından Rüstempaşa Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.