Milletvekili Erol’dan Gazetecilere Teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, parti meclis üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, Elazığ'da seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Erol’dan Gazetecilere Teşekkür

Elazığ'da 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Erol çalışmaları kapsamında millet ittifakı ortağı Demokrat Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek parti yetkilileriyle bir araya geldi.

Görüşmede seçim stratejisi ve çalışmaları ele alındı. Erol, seçimler öncesinde ortak hareket etmenin önemine vurgu yaparak, millet ittifakının Elazığ'da zaferle çıkacağına inandığını dile getirdi.

Ziyarette DP Elazığ İl Başkanı Tuncay Acvıl, Milletvekili Erol'a seçimlerde destek vereceklerini açıklayarak, " Sadece ittifak ortağımız olarak desteklemiyoruz aynı zamanda geçmişte Elazığ için mecliste yaptığı başarılı çalışmalarını da takdir ediyoruz. Bizler Demokrat Parti olarak, Elazığ'da millet ittifakının bir parçasıyız. Seçimlerde başarılı olmak için birlikte çalışmalıyız. Milletvekili Erol, bizim için önemli bir isim. Kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Erol ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Elazığ'ın tüm sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Millet ittifakı olarak, birlikte hareket ederek Elazığ'ı daha iyi bir yere getirmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erol daha sonra esnafları gezerek, sıkıntıların dinledi.
Erol daha sonra Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı, Yeni Ufuk ve Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca’yı ziyaret etti.

Milletvekili Gürsel Erol burada yaptığı açıklamada, “ Özellikle Elazığ’daki basınımıza, Nafiz Koca’nın da şahsında teşekkür ediyorum. Bu seçim döneminde Elazığ’da gerçekten hem yerel basını, yerel televizyonları hem de cemiyetler ile gazeteci ve köşe yazarı arkadaşlarımız çok önemli bir görev gördüler. Toplumun bir gelirim ve bir karşıtlık üzerine kampanya yönetilmesine yönelik tepkilerini yansıttılar. Adayların daha makul bir kampanya yürütmelerine katkı verdiler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Elazığ gerçekten güzel ve başarılı bir kampanya yaşadı. Bütün partilerin ve bağımsız aday arkadaşlarımız siyaset diline, üslubuna dikkat etti. Herkes elinden geldiği kadar kendini anlattı, ifade etti.  Seçime 3 gün kaldı. Artık takdir Elazığ kamuoyunun. Ayrıca Nafiz hocama teşekkür ediyorum. Elazığ’da bizim bakanlığımıza destek olacak ve öngörüsü yüksek bir habere imza attı. AK Parti Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Erol Keleş, bir konuşmasında ‘ Elazığ’a bakanlık’ verilmesiyle ilgili “gerekirse masayı yumruk koyacağım ve masayı devirebileceğini” ifade etti. Bu benim için çok anlamlı çünkü hiçbir milletvekili kendi genel başkanının masasına yumruk koyacağım ifadesini kullanmaz. Ama demek ki Erol Keleş genel başkanımızın cumhurbaşkanı olacağını öngörmüş, benim bakanlığım ile ilgili de bir destek açıklaması olarak bunu değerlendiriyorum. Hocama da teşekkür ederim, böyle bir şeye ihtiyaç duyarsam hocamı da çağıracağım. Bizim masaya yumruğu sen koy, benim gücüm yetmedi, diyeceğim” dedi. 

Cemiyet Başkanı Nafiz Koca ise “ Hem ülkemiz hem de İlimiz için büyük önemler arz eden bir seçime 3 gün kala vekilimizi cemiyetimizde, gazetemizde ağırlamaktan onur duyduk. Konuşmamın başında dediğim gibi, önemli bir seçim. Bu önemli seçimde kendileri yine yeni bir 5 yıl için milletten vekalet alma yolunda son 2 aydır sahalardalar. Çalışmalarını yakından takip edip takdirle karşıladık. Vekilimizin Elazığ’a ilk milletvekili olarak geldiği günden beri gerek Elazığ siyasetine gerekse Elazığ gündemine çok önemli konularda damga vurduğunu bir çok kez müşahede ettik. Dolayısıyla vekilimizin Elazığ siyasetine yeni bir soluk kazandırdığı için kendilerine bir bası mensubu, bir Elazığ olarak müteşekkiriz ” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137