Milletvekili Erol’dan Genç ASRİAD’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genç ASRİAD üyeleriyle bir araya geldi. CHP Elazığ Milletvekili Erol, gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek gençlerin düşüncelerini çok önemsediklerini söyledi.

Milletvekili Erol’dan Genç ASRİAD’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Genç ASRİAD üyeleriyle bir araya geldi.

ASRİAD Şubesini ziyaret eden Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Harun Ateş ve genç ASRİAD üyeleri karşıladı.

ATEŞ: MİLLETVEKİLİMİZİN GENÇLERE ÖNEM VERMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Ziyarette açıklamalarda bulunan Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Harun Ateş, Milletvekili Gürsel Erol’u ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Milletvekilimize derneğimiz çalışmaları hakkında da bilgiler verdik. Milletvekilimizin gençlere önem vermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Biz bürokratlarımızı ziyaret edeceğiz, onları ağırlamaya devam edeceğiz. Gençlerimizin düşüncelerini onlara aktarmaya devam edeceğiz. Ben bir kez daha bizleri ziyaret eden Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol’a teşekkür ederim” dedi.-

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek gençlerin düşüncelerini çok önemsediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137