CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan "Furkan Dilaver ile Son Baskı" programında önemli açıklamalarda bulundu.

Deprem süreci boyunca yaşanılan sorunlara değinen Milletvekili Erol, süreçle ilgili önerilerini aktardı. Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarının çözülebilmesi ve sürecin hızlı ilerleye bilmesi için mutlaka kentsel dönüşüm ofisinin kurulması gerektiğini belirtti. 

Furkan Dilaver’in Elazığ’dan tekrar milletvekili adayı olur musunuz sorusuna da cevap veren Milletvekili Gürsel Erol, “Bir dönem daha Elazığ’dan milletvekili adayı olacağım. Daha önceden olmayı düşünmüyordum. Büyük illerden birinde siyaset planlamamla ilgili bir düşüncem vardı. Ama Elazığ siyasetini bu noktaya getirip de Elazığ siyasetiyle ilgili bir milletvekili arkadaşımızın yorumundan ve değerlendirmesinden sonra hodri meydan deyip Elazığ’dan bir daha aday olacağım” dedi.

CHP’den aday gösterilmezseniz bağımsız girermisiniz sorusuyla ilgili Milletvekili Erol, “CHP’den aday sorunum olmaz. Ben CHP’liyim, CHP’den aday olurum. CHP’de gelecekle ilgili siyaset planlamalarım ve beklentilerim var” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Gürsel Erol’un canlı yayındaki bu açıklamasının önümüzdeki günlerde Elazığ siyasetinde çok konuşulacağı düşünülüyor. 

VİDEO