Milletvekili Gürsel Erol, Kömürhan Köprüsüyle İlgili Açıklama Yaptı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nun Kömürhan Köprüsü’ne yaptığı ziyarete değinerek “Elazığ’ın ihtiyacı olan para Kömürhan Köprüsüne aktarıldı” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol, Kömürhan Köprüsüyle İlgili Açıklama Yaptı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Kömürhan Köprüsüyle ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Gürsel Erol’un açıklamalar şöyle;

Elazığ’da muhalefet partisinin milletvekili olarak sürekli iktidarın uygulamalarını ve AKP’li Elazığ Milletvekillerinin açıklamalarını her platforma eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Fakat Elazığ adına büyük üzüntü duyduğum öyle şeyler yapıp, öyle şeyler söylüyorlar ki cevap vermemek konuşmamak mümkün değil.

İki gün önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu Yeni Kömürhan Köprüsü’nü ziyaret ederek köprünün açılış tarihi ile ilgili bilgi verdi.

“BİRKAÇ DAKİKALIK ZAMAN TASARRUFU İÇİN KÖMÜRHAN KÖPRÜSÜ YAPILIYOR”

Yapımına 800 milyon Türk lirası harcanan "Özel teknolojik köprü" sınıfındaki bu köprünün hizmete açılmasıyla Malatya ve Elazığ arasındaki güzergâh sadece ve sadece 1 kilometre kısalacak.

Şehrimizin acil ihtiyacı olmayan bu köprüye harcanan para ile Elazığ’ın öncelikli yatırımlarında kullanılması daha doğru sonuçlar doğuracakken birkaç dakikalık zaman tasarrufu için Kömürhan Köprüsü yapılıyor.

Hadi yaptınız! Sayın Bakan inşaat alanına geliyor, Bakan’ı karşılayanlar Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve Bülent Tüfenkci fakat Elazığ’ın 4 iktidar vekilinden kimse yok.

“KÖPRÜ BAKAN’IN BU AÇIKLAMALARIYLA MALATYA’YA MAL EDİLİYOR”

Sayın Bakan konuşmasına "Malatyamız gibi Türkiyemizin her noktasını çağımızın gereklerine uygun ulaşım ve altyapı sistemleri ile donatarak, bütünsel kalkınma vizyonumuz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz” diye başlıyor ve devamında “Malatya için 2003 yılından bugüne kadar ulaşım ve iletişim yatırımları dâhil 8 milyarın üzerinde harcama yaptıklarını” ifade ediyor. Köprü Bakan’ın bu açıklamalarıyla Malatya’ya mal ediliyor.

“ELAZIĞ HALKININ NİYE ELAZIĞ SAHİPSİZ DEDİĞİNİ ANLADINIZ MI?”

Malatya sahiplenme konusunda oldukça başarılı en kaliteli kayısı Baskil’de üretilir, Malatyalı tüccar alır adı Malatya kayısısı olur.

Devlet üreticiye sahip çıkar TMO Malatya’dan kayısı alımı yapar,

Deprem olur Merkez üssü Elazığ Sivricedir hizmeti ve yatırımı Malatya alır.

Köprü yapılır Malatya’nın olur. Malatya’ya sahip çıkmak için siyasetçiler devlet imkânlarını seferber eder.

Kamu yatırımları Malatya’ya gider, üniversite ikiye ayrılarak iki üniversite olur gibi birçok örnek verebiliriz.

İstihdam alanı yaratacak olan Kızılay Sağlık Üretim Merkezi Malatya’ya açılıyor.

Malatya’ya stadyum yapma kararı alınır ve stadyum yapılır.

Şimdi Elazığ halkının niye Elazığ sahipsiz dediğini anladınız mı?

Malatya’nın siyasetçileri hizmet üretiyor. Bizimkiler ise sus pus resimlerde poz verip paylaşıyor. Az kaldı Elazığ halkı pozunuzu bozacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
has elezığlı
has elezığlı - 3 yıl Önce

Allah kimseyi parmak indir kaldır vekili etmesin

harputlu
harputlu - 3 yıl Önce

sayın vekil olanı söylemiş eksiği var fazlası yok .....o parti bu parti mühim değil, mühim olan vatandır.

Burak 23
Burak 23 - 3 yıl Önce

Saglam kapak yapmis helal yuru be

akif
akif @Burak 23 - 3 yıl Önce

sayın vekilimiz sonuna kadar doğrulari söylemiş altına imzamı atıyorum.

arif
arif @Burak 23 - 3 yıl Önce

gürsel erol vatandaşın parasının yanlis kullanildigini soyleyerek ve halkin daha once hic gormedigi seyleri yaparak vatandasin hakkini hukukunu savunarak vatandasi bilinclendirerek fitne fesat yapiyor.. (köprü gereksizdi vatandasin parasi yanlis yerde kullanildi demek fitne fesat oluyormus yorumlarda oyle diyenler var komedi) cunkü halk böyle şeylere alisik degil :))

harun
harun @Burak 23 - 3 yıl Önce

murat bey hahah gerçekten güldürdünüz.Siz ironi yapmadan önce ironi yaptığınız (taklit ettiğğiniz) şekilde yorum yapanlar yoktu sizden sonra gelip gerçekten aynı şekilde yorum yapmışlar :))))) gürsel bey köprü diyor para diyor onlar gelmiş ermenistan vs diyor. yahu chp daha geçen gün sonuna kadar azerbaycanın yanında olduğunu açıkladı..halen daha ermenistanı destekliyor diyenler var pes doğrusu

Murat
Murat @Burak 23 - 3 yıl Önce

CHP Ermenistan'ı destekliyor. CHP devlet düşman insanları savunuyor. Gılıjdaroğlu SSG'yı batırdı. Eskiden yağ kuyruğu vardı. Gürsel Erol şov yapıyor. Gürsel Erol halkın parasının yanlış yerlerde kullanıldığını ve köprünün gereksiz olduğunu söyleyerekten bir takım fitne fesat karıştırmakla mütevellit Elazığlıları kandırıyor (İronidir).

Bekir
Bekir @Burak 23 - 3 yıl Önce

Vekil Elazığ sorunlarına tam vakıf değil galiba, Kömürhan köprüsünü eleştirecekse , bitmek üzere olan köprünün neden yapıldığını değil neden 3 yılda bitmesi planlanan köprünün neden 7. yılında bitmediğini Bakanı eleştirecekse neden deprem yaşayan Elazığın bu kadar ulaşım sorunu olmasına rağmen Elazığa hiç gelmediğini, kömürhan köprüsünün yapılmış olmasını değil Pertek köprüsünün verilen sözlere rağmen yapılmamış olmasını Elazığda karayollarının ölü taklidi yapmasını eleştirmeliydi.

Yusuf
Yusuf - 3 yıl Önce

İktidar, defalarca söz vermesine rağmen Pertev köprüsü yapılmıyor. İktidar Elazığ ve Elazığ halkıyla alay ediyor. İktidar için önemli olan Malatya....

Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Doğruyu söylüyo..biz diyoruz yaa Gürsel Erol gibi milletvekillerine ihtiyaç var elazığda..4 milletvekili bir gürsel erol etmiyo maalesef...doğruyu söyleyince de üstadın dediği hemen bi yafta yapıştırıyolar vatan haini diye..doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur..ama helal be sayın Gürsel Erol..yakışırsın bu memlekete milletvekili olarak..

Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

Elazığ , tarihinde hiç bu kadar aşağılanmamış idi. Yazıklar olsun iktidar vekillerine, yazıklar olsun iktidar siyasilerine....

Ethem gülbay
Ethem gülbay - 3 yıl Önce

Vekil kitabın ortasından konuşmaktadır. Şimdi buraya bir katrilyon harcamanın ne anlamı vardı. Uluova susuzluksan kırılıyor BurAda bulunan Elâzığ su veren kuyular kurumak üzere çünki yeni gelen içme suyu ihtiyacı karşılayacak durumda değil. Yirmi senedir Uluova sulamasını yapmadılar. Teşekkür vekilimize

mert
mert - 3 yıl Önce

adamsınnn helal sana vekilim.

Dır dır...
Dır dır... @mert - 3 yıl Önce

Adam ise birşeyler yapar. Ama bu güne kadar bunda hiç birşey görmedik ve görmiyeceğiz.chp den ne keklenir ki?


SIRADAKİ HABER

banner137