MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığlı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçildiği gün ‘Halkın Vekili’ olacağını ifade eden Milletvekili Erol, “Biz eğer milletvekili isek, milletin yanında olacağız. Çünkü biz milletin vekiliyiz ve onların sayesinde bu makamdayız”dedi.

MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Seçildiği günden beri vatandaşlarla iç içe olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  Elazığlı vatandaşlarla hemhal olmaya devam ediyor.

Halk otobüsünde yolculuk yapan, esnafları ziyaret eden, sokakta vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Erol, bu kez de bir vatandaşın kapısını ansızın çaldı.

Kapıyı açan aile, şaşkınlıklarını gizlemezken Milletvekili Gürsel Erol’u hemen içeri davet etti.

Aile bireyleriyle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Erol, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seçildiği günde bu yana halkında içinde olan ve ‘Halkın Vekili’ olacağını ifade eden Erol, bu kapsamda sözünün arkasında durmaya devam ediyor.

“BEN HER ZAMAN ‘HALKIN VEKİLİ’ OLACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM”

Sık sık vatandaşla bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden CHP Milletvekili Gürsel Erol, “Biz eğer milletvekili isek, milletin yanında olacağız. Çünkü biz milletin vekiliyiz ve onların sayesinde bu makamdayız. Ben de bunun bilincinde olarak her zaman vatandaşlarımın yanında olmaya çalışacağım. Seçildikten sonra Ankara’da oturmak bana göre değil. Zaten hiç olmadı da. Ben her zaman ‘Halkın Vekili’ olacağımı söylemiştim. Bunun için elimden geleni yapıyorum. Bugün de ansızın bir ailemizin kapısını çaldık. Gerçekten de sıcak bir ortamda bizi karşıladılar. Ben kendilerine bu misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da zamanımızın el verdiği müddetçe bu tür ev ziyaretlerimizi gerçekleştirip vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir kendisinden dinleyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serdümen
serdümen - 5 yıl Önce

helal olsun elazığın tek vekili

Gürsel Beye Selamlar
Gürsel Beye Selamlar - 5 yıl Önce

Seçim zamanında nankörlük yapmayalım, bakın kaç sene sonra Elâzığ çalışkan, halkın içinde olan bir milletvekili gördü, aldığı paranın hakkını veren ve hatta aldığı parayı lazım olan yerlere veren bir milletvekili. Siyaset olarak düşünmeden karar verirsek duygusal davranmassak bu adam herşeyi ile en güzelini hakkediyor.Yolun açık olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137