CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yazıkonak Beldesi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Yazıkonak Seçim İletişim Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Erol, vatandaşlarla bir araya geldi.

SERTKAYA: SİYASET KORKAKLARIN İŞİ DEĞİLDİR

İYİ Parti ve CHP’nin Yazıkonak Ortak Belediye Başkan Adayı Fikret Sertkaya, “Siyaset korkak ve zalimlerin işi değildir. Adaletli insanların işidir, yürekli insanların işidir. Burada yakarak yıkarak bir şey söylemek istemiyorum. Beni 15 yıldır belediye başkanlığımı gördünüz. Haksızlığımı, hakaretimi zulümümü gördüyseniz burada yüzüme karşı söyleye bilirsiniz. Ben de zaten buna çok açık bir insanım. Allah nasip ederse biz seçildiğimizde Yazıkonak’a ciddi ciddi hizmetler getireceğiz. Daha önce yaptığımız hizmetler göz önünde siz de şahit oldunuz” dedi.

EROL: MAAŞIMIN YARISINI ELAZIĞSPOR’A YARISINI ÇOCUKLARA BURS OLARAK VERİYORUM

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise Milletvekilliği maaşını almadığını hatırlattı “mecliste Tunceli ve Elazığ milletvekilliklerim döneminde maaşını almayan tek milletvekiliyim. Çünkü Allah’a şükür iyi kötü geçimimizi sağlayacak bir kaynağımız var. Eğer dedik bu halk bizi seçmişse biz bu maaşımızı halkın çocuklarına vermeliyiz. Tunceli Milletvekilliğim döneminde aldığım son kuruşa kadar oradaki çocuklara burs verdim. Elazığ’a geldim yarısını Elazığspor’a yarısını yine Elazığlı çocuklara burs veriyorum. Niye bu gençler bizim evlatlarımız. Ama dönüp Elazığ siyasetine baktığımızda; AK Parti’nin en güçlü ol Türkiye’de Elazığ. Her dönem 4 milletvekilinin dördü. Bu dönem 5 oldu ben geldim. Belediye başkanlıkları genel olarak AK Parti’ye. Olabilir. Size iyi hizmet ettiğine inanıyorsanız, sorunları çözdüğüne inanıyorsanız, AK Parti’nin siyasetinden memnunsanız, belediye başkanının uygulamalarından memnunsanız, evinize ekmek götürürken kaygı yaşamıyorsanız, çocuklarınız akşam evde işsizim demiyorsa, onların cebine harçlık koya biliyorsanız, çocuklarınızın hayata atılmasıyla ilgili bir kaygısı bir endişesi yoksa gidin yine oyunuzu AK Parti’ye verin. Hayatınızda 17 yıl içerisinde bir şey değişmediyse, çocuğun işsizse, sen evine ekmek götüremez duruma gelmişsen, bu pahalılıktan yakınan sıkıntı yaşayan bir hale gelmişsen, tarım ve hayvancılık yapamaz hale gelmişsen, ev kiramı nasıl ödeyecem diye düşünüyorsan Fikret Serkaya’ya oyu verin Yazıkonak’ta farkı yaşatsın” diyerek Fikret Serkaya’ya destek istedi.  

EROL: BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM

Elazığ’dan tekrar aday olmayacağını belirten Gürsel Erol, “Siyaseti bir daha seçilmek için yapmıyorum Elazığ’da. Çünkü bir daha aday olmayacağım. Bana destek olan Elazığ halkına oy veren vermeyen bütün Elazığ halkına vefa borcumu ödeyerek onların gönlüne girerek, gerçekten bir dahaki süreçte burada tercihlerinizi yaparken takım tutar gibi parti tutmayın. Çünkü siyaset geçicidir. Devlet kalıcıdır. Bugün varız yarın yokuz. Bugün ben milletvekiliyim. Yarın bir başkası milletvekili. Ama siz gerçekten kime inanıyorsanız. Kime güveniyorsanız araştırarak, inceleyerek ve inanarak oy kullanın. Eğer inanarak oy kullanmazsan, yalnızca bir partiye olan bağımlılığından dolayı kullanırsan, seçtikten 3 – 5 ay sonra eleştirmeye başlıyoruz. Onun için inanarak vicdanınızla oy kullanın” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Gürsel Erol daha sonra beldedeki Pazar alanını ziyaret etti ve belde sakinleriyle de sohbet etti.