Milletvekili Işıkver: Şehrin Sorunlarının Çözüme Kavuşması İçin Elimizden Geleni Yapacağız

2023 seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir oy farkıyla ile göndereceklerini söyledi.

Milletvekili Işıkver: Şehrin Sorunlarının Çözüme Kavuşması İçin Elimizden Geleni Yapacağız

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, medya grubumuzu ziyaret etti.

Milletvekili Işıkver 14 Mayısta gerçekleştirilen milletvekilliği seçim sürecini değerlendirdi. 

IŞIKVER: BÜTÜN ŞEHRİN MİLLETVEKİLİ OLABİLMEK GİBİ BİR HEDEFİMİZ VAR

Işıkver, “Yoğun bir dönemi atlattık. Çok şükür kazasız belasız, huzur içerisinde sükunet içerisinde şehrimize yakışır bir şekilde kampanya sürecini bitirmiş olduk. Sonuçlarında ülkemize, şehrimize, insanımıza hayırlar getirmesini Cenabı haktan niyaz ediyorum. Tabi ki bu sürecin akabinde de bizlerin teşekkür ziyaretleri kapsamında Kanal Fırat’tayız. Bir kez daha ben seçim döneminde hem tarafsız hem adil gazetecilik anlayışınızdan ötürü Sayın Yasemin Açık Hanımefendi başta olmak üzere Kanal Fırat ailesine teşekkür ediyorum. Biz milliyetçi ülkücülerin Elazığ’da daha güçlü olduğunu inanıyoruz. Çok ciddi çok daha yüksek oranda karşılık bulabileceğine inandığımız için açıkçası böyle bir mutluluk var. Uzun bir süre sonra bir temsilci gönderebilmenin tabanımızda ciddi bir karşılığı ciddi bir memnuniyeti var. Tabi ki bizim burada süreç ile alakalı kim oy verdi kim oy vermedi veya şu oldu bu oldu değil. Bizim için mazbatayı aldıktan sonra rozetimizi çıkarıp Elazığ’ın bütün kesimine diline, mezhebine, şekline bakmaksızın bütün şehrin milletvekili olabilmek gibi bir kaygımız ve hedefimiz var. Bu şehre dair bir vizyonumuz var. Bu şehrin çözülemeyen sorunlarına ilişkin vizyonumuz olduğuna inanıyoruz. Bu konuda bir misyon yüklendiğimize inanıyoruz. Dolayısıyla kendimize inanıyoruz, şehrimize inanıyoruz, başaracağımıza da inanıyoruz” dedi.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde yeniden sahaya indiklerini ifade eden Milletvekili Işıkver ikici tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir oy farkıyla göndereceklerini söyledi.

Işıkver, “Bizim açımızdan büyük bir sürpriz oldu. Ben seçim süreci boyunca bu ifadeleri kullandım. Öncelikle Cumhurbaşkanımızın gitmesi lazım. Cumhurbaşkanımız bir defa kazansın biz milyon defa kaybedelim dedik ama sonuç beklemediğimiz bir şekilde oldu. Tabi kıl payı bir şekilde oldu. Toplumda şuan çok farklı bir hava var. Bu defa çok güçlü bir oy farkı ile gidebileceğine inanıyorum. Tabi ki rahavete de kapılmayacağız. Görüyorum ki sahada rehavet kalmamış. Çok güçlü bir şekilde geliyoruz” dedi.

Milletvekili Işıkver, seçim kampanyasında ortaya koydukları 23 projenin çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacaklarını ve şehrin sorunlarının çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137