AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Keban ilçesini ziyaret etti.

Bulut’un ilçedeki ilk ziyareti yedinci olağan kongresini gerçekleştiren ilçe teşkilatı oldu.

Partisinin Keban ilçe başkanlığını ziyaret eden Metin Bulut’u ilçe Başkanı Şahin Oğuz, Keban İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Bulut, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Şahin ve yönetim kurulu karşıladı.

BULUT: ŞAHİN BAŞKANIMIZ YENİ BAŞKANIMIZ AMA İŞİNİ SEVEN BİR BAŞKANIMIZ

AK parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, yedinci olağan kongre sonucu göreve başlayan yönetimin, ilçede iyi hizmetler yapacağına inançlarının tam olduğunu belirterek, “Şahin başkanımız yeni başkanımız ama işini seven bir başkanımız. Biz ona çok inanıyor ve güveniyoruz. Keban’da sizlerin de desteği ile çok iyi şeyler yapacak. Biz ondan eminiz. Keban bizim sevdiğimiz, önemsediğimiz ilçelerden bir tanesi” dedi.

BULUT: AYAKLARINI YERE BASTIĞININ EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİDİR

Metin Bulut, Elazığ’ın depremle ve pandemi ile 2 defa önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “ Elazığ 2 defa önemli bir süreçten geçiyor. Bunlardan bir tanesi hem dünya genelinde sıkıntı yaşarken hem de 24 Ocak’ta bir depremle karşı karşıya geldi. Hem onun yaralarını sarmak hem de pandemi ile mücadele etmek herkesin ekonomisini zorlayan bir şey. Allah’a hamd olsun ki böyle bir dönemde dahi vatandaşımızın her şeyine koşan her şeyine yetişmeye çalışan bir hükümetimiz var. emin olun başka bir dönemde olsaydı değil pandemide bin TL’lik pandemi yardımı yapmak, değil her esnafımıza 50 bin TL kredi vermek, değil KOSGEB’ten destek olmak, değil devlet memuruna ekstra pandemi tazminatı ödemek belki maaş ödenmeyecek duruma gelmiştik. Kimse maaşını dahi alamazdı. Tüm bu sıkıntılara rağmen hiç sıkıntı yaşanmamış olması bütün kapıların yurt dışına katılmasına rağmen gıda tedarikinde sıkıntı yaşanmamış olması, vatandaşın gıdada ekstra artışla karşı karşıya kalması bu ülkenin güçlü olduğunun, ayaklarını yere bastığının en önemli göstergesidir” diye kaydetti.

OĞUZ: VATANDAŞIMIZIN SORUNUNU DİNLEDİ

AK Parti Keban İlçe Başkanı Şahin Oğuz, “Milletvekilimiz Metin Bulut Keban’ımıza teşrif buyurdular. Hoş geldiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Vatandaşımızın sorununu dinledi. Gereken cevapları kendilerine iletti. Kendisinden teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

İlçe ziyaretine Keban Belediyesi ile devam eden Metin Bulut, Başkan Fethiye Atlı ile bir araya geldi.

ATLI: TÜM HİZMETLERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, “Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. inşallah bu süreçten sonra vekillerimizle yarım kalmış tüm hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. O hizmetlerimizle vekillerimizle yapacağız. Vekilimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” açıklamalarını kaydetti.

BULUT: ANKARA’YA GİTTİĞİMİZDE BUNLARI YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ

AK Parti Elazığ milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut’ta, ilçesinin sorunlarının çözümü için hizmet edeceklerini belirterek, “Ufak bir kesintiydi. Sayın belediye başkanımızın resmi kaydı ile bir şey vardı. Belediye başkanımız siyasete başladığı günden bu güne hep bizim ailemizin bir parçasıydı. Ufak bir resmi kesintiden sonra yine birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sayın başkanımı tanıyoruz. O bizi iyi tanıyor. Biz onu disiplinli biliyoruz, çalışma şeklini biliyoruz. Dolayısıyla Keban’ın su anda ivedilikle çözülmesi gerekenlerin ne olduğunu biliyoruz. Sayın başkanımız bize liste verdi. İnşallah Ankara’ya gittiğimizde bunları yakından takip edeceğiz” dedi.

BULUT: BİZ BUNA DESTEK OLUP EL BİRLİĞİ İLE KALKINDIRACAĞIZ

Milletvekili Bulut, “Elazığ’da her zaman turizmden turizm potansiyelinden bahsediliyor. Eğer böyle bir potansiyel ayağı kaldırılacaksa bunun başlayacağı yer Keban. Keban olmadan Elazığ’ın turizmi ile alakalı bir şey yapmak mümkün değil. O yüzden bu yönüyle de bizim için çok kıymetli. Sayın belediye başkanımızın da Keban’ın turizm potansiyelinin kaldırılması ile ilgili pek çok çalışması var. Başlattığı proje aşamasında olanlar var. inşallah biz buna destek olup el birliği ile kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

Keban ziyaretlerini ilçe kaymakamlığı ile sonlandıran Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, kaymakam Adnan Karaosmanoğlu ile de bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.