Milletvekili Zülfü Demirbağ, Yine Formunda

Kendine has üslubuyla çok sayıda Elazığlının sevgisini kazanan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kanal Fırat televizyonunda katıldığı “Zeki Akbıyık ile Gündem” programında da yine doğal tavırlarıyla izleyenleri ekrana kilitledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, Yine Formunda

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, vatandaşlarla olan samimi tavrı ekranlarda da devam edince izleyenleri güldürdü.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, kendine has üslubuyla yıllardır Elazığ’da siyaset yapıyor ve doğal tavırlarıyla da Elazığlıların sevgisini kazanıyor.

Özellikle katıldığı canlı yayınlarda da doğal davranan Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın her canlı yayınında neredeyse akıllarda kalan bir sözü oluyor.

Milletvekili Zülfü Demirbağ son olarak Kanal Fırat Televiziyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu Gündem” programına katıldı. Milletvekili Demirbağ, bu programda da birçok konuyu kendi üslubuyla yorumladı ve Elazığlılarda tebessüm oluşturdu.

Demirbağ bu canlı yayında Muharrem İnce’nin Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği “çıkmışsın yenmiş, yenmişte yenmiş” sözünü hatırlattı. O replik sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük beğeni topladı.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 21:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Boşbeleşler
Boşbeleşler - 5 yıl Önce

Ulan bu adamı Elazığ da seven mi var. Herkes biliyor dayatma milletvekili olduğunu. Anlamadığım siz neden böyle yavşak oluverdiniz sayın yerel medya. Satılık ahmak ordusu

ciddi ciddi
ciddi ciddi @Boşbeleşler - 5 yıl Önce

Siz oturup kanal fıratımı izliyosunuz ciddi ciddi ? başka şeyler yaparak daha yararlı olabilirsiniz. kanal fırat kamuoyuna duyuru yapıyor diyorki biz çok tarafsızızzzzz ilkeliyiz falan. e zaten a haberede sorsan onlarda derler biz çok tarafsızız. Ben tvde kanal fıratı sildim. bu siteyede gülmek için giriyorum. Şehir köyden farksız sahipsiz gerilemiş bunlar kalkmış vekiller çok formda haha kikiki

Mesut
Mesut @Boşbeleşler - 5 yıl Önce

Doğru vallaha silin gitsin amk tarafsız medyayı herkes uygulamasının silsin vallaha ben sildim

Tolunay
Tolunay @Boşbeleşler - 5 yıl Önce

sorulması gereken en önemli soru şu : siz halen daha kanal fıratı mı izliyorsunuz ? Kanal sahibi zaten akpli.Bu biliniyorken kamuoyuna acıklama yapıp " biz çok tarafsızız ve ilkeliyiz" demeleri çok komik. Ayrıca bir iki gündür vekilleri sevdirme çalışmaları var.Elazığspor üzerinden vekillere çok yüklenilmiş olacakkki " metin bulut hafta sonunu elazığda geçiriyorrr.. Demirbağ yine formunda" deyip memlekette her şey düzelmiş hiçbir sorun yokmuş gibi lanse ediliyor.Taraflı bir kanaldan beklenilen şeyler bunlar.

Kanal sahibinin çıkarları
Kanal sahibinin çıkarları @Boşbeleşler - 5 yıl Önce

Kanal sahibinin çıkarları olabilir mi

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

he sırtınızı tayyip erdogana dayamışsın salla zalım halıt gibi kusura bakma zülfü efendi ne sen ne şu anki vekiller elazığa hiç yakışmisiz kusura bakma heppizde boşbeleşsizzzzzzzzzzzz.

Mert
Mert @elazığlı - 5 yıl Önce

Son dakika: Farkında olmadan evinde Kanal Fırat'ı açık unutan konservatuvar öğrencisi, tüm entelektüel birikimini bir gecede kaybetti! :-)

çok komik
çok komik - 5 yıl Önce

basının haline bak. ne boş bi memleket oldu çıktı.

sarp
sarp - 5 yıl Önce

Şu haberler Elazığın geldiği noktayı özetliyor işte.Birkaç yıl önce Elazığdan çıktım iyikide çıkmışım.şimdi daha iyi anlıyorum..

kaçan kurtulur
kaçan kurtulur @sarp - 5 yıl Önce

Sarp en ıyısını yapmıssınız bu memleketten kaçan kurtulur.. bence bu haberin başlığı zülfü demirbağ formunda değil kanal fırat formundaaa olmalı.yine her zamanki yandaşlığa devammm çok formdasın kanal fırat.Memleket köy olmuş siz kakara kikiri peşindesiniz.böyle memleketede böyle medya. ne olacaktı başka?kanal fıratı ve diger kanalları izlemiyorum cıkardım zaten uydudan.

Sarp kardeş
Sarp kardeş @sarp - 5 yıl Önce

İyiki çıkmış sın biz çıkamıyoruz işte ayrıca zalim bey adamın adı sarp olmuş yamaç olmuş sana ne sen habere yok yoruma bak

sarp
sarp @sarp - 5 yıl Önce

ısmımın sarp olmasımı senın kadın dizisi izlemenmi acayip :))

Zalim
Zalim @sarp - 5 yıl Önce

Sarp sen kadın dizisindeki sarpmısın

Zalim
Zalim @sarp - 5 yıl Önce

Sarp kadın dizisindeki sarpmısın sen

Ahhh zülfüüü vah Zülfü
Ahhh zülfüüü vah Zülfü - 5 yıl Önce

Milletvekili olmuşsun kimse seni sevmemiş milletvekili olmuşsun kimse seni istememiş istememişte sevmememişte sen hangi yüzle tekrar aday olmuş sun Tayyip Erdoğan seni seçmeseymiş te seçmeseymiş

Zihniyet
Zihniyet - 5 yıl Önce

Elazığ ve Elazığspor neden bu halde sorusuna verilebilecek en büyük cevap bu haberdir..

Songül yılmaz
Songül yılmaz - 5 yıl Önce

Sayın vekilim iyiki varsınız,yanlız bir husus var hatırlatayım dedim;genç işşizlik oranı 5 e yükselmiş.

Tolunay
Tolunay @Songül yılmaz - 5 yıl Önce

Songül hanım ironi yapmış arkadaşlar. fakat genç işsizlik oranı %5 değil %21den fazla.

Yazık
Yazık @Songül yılmaz - 5 yıl Önce

Songül hanım iyiki varsınız derken hiç samimi gelmiyorsunuz yada kessin bi tayin işinizi halletmiştir oda zorda neye göre iyiki varsınız dediniz çok merak ediyorum doğrusu

23
23 - 5 yıl Önce

Muhammet septioğluna nasıl bi cevap verecek o nu merak ediyorum


SIRADAKİ HABER

banner137