Milletvekilleri Bulut ve Ağar, İlçelerde Teşkilatıyla Buluştu

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili zülfü Tolga Ağar, beraberindeki heyet ile birlikte Keban, Baskil ve Ağın ilçelerini ziyaret ederek teşkilatı ile buluştu.

Milletvekilleri Bulut ve Ağar, İlçelerde Teşkilatıyla Buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Ağın, Keban ve Baskil ilçelerinde partililerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Milletvekillerine ziyaretlerinde Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve il başkan yardımcıları da katılım gösterdi.

Milletvekilleri Bulut ve Ağar’ın ilk durağı, Ağın ilçesi oldu. Ağın’da partililerle bir araya gelen milletvekilleri esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak Ağın halkı ile bayramlaştı.

AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Tolga Ağar daha sonra Keban ilçesine geçti. Milletvekilleri Bulut ve Ağar, AK Parti ilçe binasında partililerle bayramlaştı.

AK Parti MKYK Üyesi Bulut ile Milletvekili Ağar’ın son durağı, Baskil ilçesi oldu. Bulut ve Ağar, burada da partililerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2022, 20:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137