Milletvekilleri Bulut ve Balık Sivrice ve Maden’de Partilileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Metin Bulut İle AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Sivrice, Maden ve Gezin’de düzenlediği programda vatandaşla bayramlaştı

Milletvekilleri Bulut ve Balık Sivrice ve Maden’de Partilileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde İlçelerde yaptığı ziyaretlerde vatandaşın bayramını kutladı.

Milletvekilleri Bulut ve Balık ilk olarak Sivrice ilçesine gitti. 

BABUR: BURAYA KADAR GELİP ZİYARET EDİP BAYRAMLAŞMANIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Sivrice AK Parti İlçe Başkanı Cemal Babur, “Kurban Bayramınız mübarek olsun. Buraya kadar gelip ziyaret edip bayramlaşmanızdan dolayı çok teşekkür ederim sayın vekillerim. Hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

BALIK: İLK DEFA KARŞIMIZDA BİR BİRLEŞMİŞ BİR KESİM VAR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Her seçimde karşımıza çeşitli problemler çıktı. Çeşitli dayatmalar yapıldı. Her seçim zordu ama bu seçim bugüne kadar geçirdiğimiz şüphesiz ki en zor seçimlerden biri olacak. Çünkü ilk defa karşımızda bir birleşmiş bir kesim var. Onların yurt dışından destekçileri var ve onları bir arada tutan tek şey de; tek argüman da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Bir proje sunmuyorlar, bir söylemde bulunmuyorlar. Şunu yapacağız da demiyorlar. Bunların yaptıkları ve söyledikleri tek şey; AK Parti döneminde 20 yılda yapılan her şeyi yakacağız, yıkacağız ve yok edeceğiz” şeklinde konuştu.

BULUT: DEPREM OLDU, BİZİM BAKANLARIMIZ AYNI GÜN GELDİ, BU ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI AYNI GÜN GELDİ

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Deprem oldu, bizim bakanlarımız aynı gün geldi, bu ülkenin Cumhurbaşkanı aynı gün geldi. CHP’li ekip; 1 yıl sonra geldi. 1 yıl sonra gelebildiler. Akıllarına 1 yıl sonra gelebilmek geldi. Bende o gün bir şey söyledim. Dedim ‘akıllarına gelmek 1 yıl sonra geldi ama keşke geldiklerinde sadra şifa olsalardı.’ Deselerdi ‘geldik, bizde ucundan tutalım. Bir tane de okul biz yapalım’ dedik. CHP’li vekil kurnazlık etti kendi açısından. Hemen dedi ki ‘mecliste de bunu konuştuk, Metin bey haklı’ dedi. Biz hemen bir tane İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına, bir tane Ankara Büyükşehir Belediyesi adına bir tane de İzmir Büyükşehir Belediyesi adına hemen bir okul yapacağız. Alkışlar koptu, protokol imzalandı, o geldi, o gitti… iki sene geçti daha temel atılamadı” dedi.

Milletvekili Metin Bulut ve Milletvekili Sermin Balık beraberindeki heyet ile birlikte tamamlanan Sivrice deprem konutlarını gezdi.

AK Parti heyeti daha sonra, Gezin köyünde vatandaş ve esnafla bir araya gelerek

Milletvekili Metin Bulut beraberindeki heyet, son olarak Maden ilçesinde partililerle buluştu.

SEKMEN: İLÇEMİZDE İNSANLARIMIZIN TEK BİR SIKINTISI TOKİ KONUTLARI

AK Parti Maden İlçe Başkanı Ramazan Sekmen, “İlçemizde insanlarımızın tek bir sıkıntısı TOKİ konutları. İlçemizin başka hiçbir sıkıntısı yoktur. Bu konuda desteğinizsin zaten veriyorsunuz, her şeyimizle ilgileniyorsunuz. Allah razı olsun sizden. Bunu sadece biraz hızlandırmamız lazım” diye konuştu.

BULUT: 25 BİN TANE KONUTU YAPAN HÜKÜMETİMİZ 500 TANE KONUTU YAPMAKTAN ACİZ DEĞİL

Bulut, Maden’e yapılması planlanan TOKİ konutlarının neden geciktiğini açıklayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Dedi ki ‘Türkiye’de 100 bin konut yapacağız’ dedi. Sosyal konut Türkiye’de büyük bir heyecan oluştu. Biz sadece 25 bin tane Elazığ’a yaptık. Maden’de geciktik bunun farkındayız. Ama gecikmemizin emin olun temel sebebi biz değiliz. Bunun iki tane sebebi vardı; bunlardan bir tanesi; Maden’i coğrafi yapısı. Önce yer bulma konusunda sıkıntı yaşadık. Bu süreci azcık geciktirdi. Ondan sonra ihalesini yaptık, çıkarttık, ihale ettik daha sonra alan firmayla alakalı bir takım sıkıntılar çıktı. Şimdi sayın başkanım bu konuda sürekli bizi sıkıştırıyor. Biz burada da TOKİ le konuştuk. En kısa zamanda inşallah fesih yoluna gidip yeniden ihale edip inşallah bu sefer güçlü bir firma alır. Çok kısa bir zaman içerisinde bitirmek istiyoruz. Bunu yaparız. 25 bin tane konutu yapan hükümetimiz 500 tane konutu yapmaktan aciz değil” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137