AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları İzzetpaşa Camisi’nde kılınan bayram namazının ardından açıklama yaptılar.

BULUT: UZUNCA ZAMANDAN BERİ BÖYLESİNE COŞKULU BİR BAYRAMLAŞMA YAPMAMIŞTIK

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “başta Elazığlı hemşehrilerimizin ve bütün islam aleminin bayramlarını tebrik ediyorum. Uzunca zamandan beri böylesine coşkulu bir bayramlaşma yapmamıştık. Bundan mahsun kalmıştık. Bugüne kadar hem depremin hem de pandeminin gölgesinde gerçekleşen bayramlar yüreğimizi burkuyordu. Bizi bundan kurtaran Rabbime hamd olsun. Bundan dolayı çok mutluyuz. Rabbim bundan sonraki bayramları aynı şekilde, coşkulu bir şekilde geçirmeyi nasip etsin” dedi.

AĞAR: ZOR BİR COĞRAFYADA YAŞIYORUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Tüm İslam aleminin, ülkemizin, Elazığ’ımızın güzel insanlarımızın bayramı mübarek olsun. Bir nefis ayının daha sonuna geldik. İnşallah bayramda sevdiklerimizle kucaklaşacağız. Tabiki şehitlerimize Rahmet diliyorum, kederli ailelerine sabır diliyorum. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Zaafları olanların cezalandırıldığı bir coğrafyada yaşıyoruz. Çok şükürkü bizler çok güçlü bir ülke olarak son 10 senede yaptığımız atılımlarla da bu bölgenin parlayan yıldızı ve en güçlü ordusu olarak emin adımlarla önümüzdeki yıllarda müreffeh bir Türkiye için el birliği ile sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olarak çalışmaya devam edeceğiz. Elazığlılarımızın bayramı tekrar mübarek olsun” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: RAMAZANIN ÜÇTE İKİLİK KISMINDA İLİMİZDEYDİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “11 ayın sultanı rahmet ve bereket ayını geride bıraktık. Başta bütün hemşehrilerimiz milletimiz olmak üzere, islam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah inşallah, harplerden pandemiden uzak nice bayramlar nasip etsin. Rahmetli ve bereketli bir ay. Gerçekten camilerimize baktık, camilerimizin dolup taştığı bir Ramazan ayını geride bıraktık. Bu çok sevindirici. Ramazanın üçte ikilik kısmında ilimizdeydik. Arada meclis çalışmaları olduğu zaman Ankara’daydık, burada da mümkün olduğu kadarıyla zamanımızı dolu dolu geçirmeye çalıştık. Bütün hemşerilerimizin bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BELEDİYE EKİPLERİMİZ SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise “birlik beraberlik, dayanışma ve kardeşlik bağlarıyla maneviyatını en güzel şekilde yaşamış olduğumuz Ramazan ayını geride bırakmanın, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bizler Elazığ Belediyesi olarak Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ramazan etkinlikerinde binlerce vatandaşımız ve hemşehrimizle bir arada olduk. İftarlarda, teravih sonralarında, sahurlarda hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bayramlar birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşadındığı kırgınlıkların küslüklerin son bulduğu müstesna günlerdir. Ramazan Bayramını huzurlu bir şekilde gerçekleştirmek için belediye ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürecek. Müdürlüklerimiz 24 saat hizmet vererek hemşehrilerimizin huzurlu bir şekilde bayramlarını geçirmeleri için iş başında olacaklar” diyerek tüm Elazığlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.