Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gece saatlerinde Elazığ’a geldi.

Bakan Selçuk’u Elazığ Havalimanı’nda Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze,  İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necip Çarıkçıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Kurum Müdürleri ve AK Partililer karşıladı.

Bakan Selçuk, Elazığ Havalimanı’ndan konaklayacağı otele geçti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geceyi Elazığ’da geçirdikten sonra sabah saatlerinde Tunceli’ye geçecek. Bakan Selçuk, akşam saat 19:00’da helikopter ile Elazığ’a dönecek.

MUHTARLAR VE STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK

14 Şubat 2019 Perşembe günü Elazığ ziyaretlerine başlayacak olan Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk, saat 09:00’da Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile kahvaltı programına katılacak.

İL EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILACAK

Saat 11:00’de Elazığ Valiliği’ni ziyaret edecek olan Bakan Selçuk daha sonra saat 11:30’da İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak.

AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDECEK

Bakan Ziya Selçuk, saat 12:30’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili bilgi alacak.

ŞEHİT EYÜP OĞUZ İMAM HATİP LİSESİ’Nİ ZİYARET EDECEK

Bakan Selçuk, Şehit Eyüp Oğuz İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelecek.

“ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI”

“Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları” kapsamında Bakan Selçuk, Atatürk Kültür Merkezi’nde öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim sistemi ile ilgili bilgilendirme yapacak.

ELAZIĞ’DAN AYRILACAK

Elazığ ziyaretlerini tamamladıktan sonra Bakan Selçuk, Elazığ Havalimanına giderek 17:00’de havayolu ile Elazığ’dan ayrılacak.