Elazığlı gençlerle bir araya gelen Akgül “İnşallah en kısa zamanda Elazığ’a gelerek bir araya gelecek olmanın memnuniyeti ve temennisiyle” dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü “15-21 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Çevrimiçi ve Reel olarak yaptığımız faaliyetler kapsamında Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül ve Elazığ Valimiz Sn. Erkaya Yırık katılımıyla; Sporcularımız, Gönüllülerimiz, İdareciler TSYD Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç ASKF Elazığ Başkanı Mustafa Gür ve çalışanlarımızın katılımıyla İl Müdürümüz Abdulsamet Eren moderatörlüğünde Çevrimiçi olarak bir araya geldik” dedi.

AKGÜL: ELAZIĞ’A GELEREK BİR ARAYA GELECEK OLMANIN TEMENNİSİYLE

Elazığlı gençlerle bir araya gelen Akgül, “Gakgolar ve Yiğidolar kardeştir, İnşallah en kısa zamanda Elazığ’a gelerek bir araya gelecek olmanın memnuniyeti ve temennisiyle bizleri buluşturan Gençlik ve Spor İl Müdürüme teşekkür ediyorum” dedi.            

EREN: KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Şampiyon Taha Akgül’e davetimize katılarak bizleri mutlu eden Elazığ Valimiz Sn. Erkaya YIRIK’a sporcularımıza, gönüllülerimize çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.