Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde koordinesi sağlanan Gençlik ve Spor Kulübü sezon süresince Hentbol, Bocce ve Su Topu branşlarında gösterdikleri özveri ve tamamıyla kendi alt yapısından transfer yapmadan oluşturduğu takımlarla 2. Lig mücadelesi vermeye hazırlanıyor.

Takım yanı sıra bireysel sporcularında getirdiği başarılarla, Milli Takım kaplarına davet edilen sporcularımızın özellikle Elazığ’da yetişmiş, antrenmanlarını burada yapmış ve emeklerle sporcularımızın neler yapabildiğini kanıtlamış olarak bir başarıya daha, Gençlik ve Spor Kulübünün destekleri ile Milli Bocce Sporcusu Ahmet Karakaş, Fransa’nın Montbrison kentinde düzenlenecek olan Bocce Volo Gençler ve Ümitler Dünya Şampiyonasında Milli Takım forması giyerek Ülkemiz ve Elazığ’ı temsil edecek.

Müsabaka öncesi İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret eden Milli Sporcu Karakaş, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KARAKAŞ: TÜRKİYE VE ELAZIĞ’I TEMSİL ETMEK İÇİN GURURLUYUM

Milli Sporcu Ahmet Karakaş yaptığı açıklamada; 17 yaşındayım, Kaya Karaya Spor Lisesinde okuyorum. 5 yıldır Bocce ile uğraşıyorum. 2019 yılında Türkiye Şampiyonu oldum ilk derecemdi. Bu sene Türkiye Volo Şampiyonasında Milli Takım seçmelerinde birinci oldum, ardından Dünya Şampiyonası seçmelerinde ikinci olarak, Bocce Volo Gençler ve Ümitler Dünya Şampiyonasına gitme fırsatı buldum. Tabi şampiyonaya gitmemde destekleri olan İl Müdürümüz Sayın Abdulsamet Eren sayesinde Fransa’da olan Dünya Şampiyonasına gideceğim. Türkiye ve Elazığ’ı temsil etmek için gururluyum” ifadelerine yer verdi.

EREN: GENÇLİK MERKEZİ KULÜBÜMÜZ 2. LİGDE. MİLLİ TAKIM SPORCU SAYIMIZ BOCCE DE BEŞ’E YÜKSELDİ, İNŞALLAH ARTARAK DEVAM EDECEK

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; öncelikle Ahmet kardeşimi tebrik ediyorum. Hedefleri doğrultusunda çok iyi çalışan bir kardeşimiz. Ahmet önce yıldızlarda sonra gençler de elde ettiği derecelerle Milli takıma seçildi ve sürekli yer aldı. Ahmet’i Fransa’ya göndereceğiz, Ay Yıldızlı bayrağımızı inşallah orada en iyi şekilde temsil edecek ve ilimizide temsil edecek. Özellikle Bocceye son yıllarda ciddi destekler vermeye başladık, Bocce de 2.lige yükseldik hem Gençlik ve Spor Kulübü hem de Gençlik Merkezi Kulübümüz 2. Ligde. Milli takım sporcu sayımız Bocce de Beş’e yükseldi, inşallah artarak devam edecek. Ahmet ve onunla birlikte spor yapan Milli Takım da yer alan Elazığlı sporcularımız ilerleyen zamanlar da Milli Takım antrenörü olarak ilimizde bir çok sporcu yetiştirecekler. Bocce de iyi bir temel attık,  Elazığ’ın Bocce de iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Bildiğiniz üzere Bocce de bir açık sahamız var, ilerleyen zamanda inşallah kapalı bir sahamızın olması için girişimlerimiz var. Ben Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerine ve Ahmet gibi mücadele eden milli sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah Fransa’dan başarılarla gelecek, buraya kadar gelen siz değerli basın mensuplarımıza da şükranlarımı sunuyorum, dedi.