Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Ataş Elazığ’a geldi.

ÖZÇELİK: BİZLERİ ONURLANDIRDILAR

Ataş’ın ilk durağı, partisinin ilk teşkilatı oldu. Genel başkanlarını parti binasında ağırlayan Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı Mehmet Özçelik, “Genel Başkanımız Sayın Fehmi Ataş Elazığ’ımıza teşrif ettiler, parti binamıza geldiler. Bizleri onurlandırdılar. Kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ATAŞ: KONGRELERİMİZİ HIZLANDIRMAK ADINA TURLAR DÜZENLEDİK

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Ataş, “Biz Milliyetçi Cumhuriyet Partisi olarak 12 Kasım’da kurulduk ve 60 ilde teşkilatlanmaya başladık. Şu an 41 ili tamamladık. Ve bu süreçte kongrelerimizi hızlandırmak adına turlar düzenledik. Tüm Doğu, Güneydoğu, Karadeniz, Ege tek tek il başkanlarımızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler almak için çıktık. Bugün de başarılı çalışmalarından dolayı kendisini taktir etmek için Mehmet Başkan’ımızı ziyarete geldik. İl çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Ataş ve beraberindekilerin daha sonra ki durağı medya grubumuz oldu. Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından ağırlanan heyet medya kuruluşumuzu gezdi.

ATAŞ: BİZİ TERCİH ETMELERİNİ VE TAKİP ETMELERİNİ İSTİYORUZ

Elazığ’ı önemsediklerini belirten Başkan Ataş, “Genel Başkan yardımcım ve aynı zamanda il başkanı olarak atadık. Neden? Genel merkezde karar mevkiinde de söz hakkı olan birinin Elazığ’da daha fazla güçlü olacağını ve Elazığ halkına daha faydalı olacağını düşündük. Elazığ’ın öz çocuğudur. Gerçek bir milliyetçidir Mehmet Özçelik. Biz ona güveniyoruz ve takip ediyoruz. Şu an Elazığ ile ilgili çalışmalarını da çok başarılı bulduk. Dünden beri kendisiyle görüşüyoruz. Bir sıkıntı görmüyoruz. Emin ellerde olduğunu söyleyebilirim. İnsanlığa özellikle Türk halkına hizmet için çıktık bu yola. Bizi tercih etmelerini ve takip etmelerini istiyoruz. Söyleyeceklerim bunlar” dedi.