Milliyetçi Hareket Partisi, aylık olarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı, sevgi evlerinde kalan çocukları at çiftliğine götürdü.

Çiftlikte çocuklar ata bindi, ata sporumuz olan ok atışı gerçekleştirdi ve keyifli vakit geçirdi.

ÇELİK: ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DE DEĞİŞİK BİR ANI OLDU

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Grup Sorumlusu Dr. Sebahattin Çelik, “Çocuklarımız için de değişik bir anı oldu. Ata binme tekniklerini öğrendiler. Ok atma tekniklerini öğrendiler. Bu vesileyle belki çocuklarımız arasında at binmeye, ok atmaya   merakı olan çocuklarımız olacaktır. Bizde onları gerekli kurslara göndermek suretiyle önlerini açacağız” dedi.

IŞIKVER: BAZI SOSYAL SORUMLULUK FAALİYETLERİMİZ VAR

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerçekleştirdiğimiz bazı sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz var. Huzurevindeki yaşlılarımızla birlikte olmak ve orada huzur evindeki kaldıkları yerde ve dışarıda beraber olmak için, Sevgi evlerinde kalan yetim kardeşlerimizle yemek organizasyonları yapmak gibi etkinlikler düzenledik ve düzenlemeye de devam ediyoruz. Bugün Cumhuriyet bayramı vesilesiyle sevgi evlerinde kalan kardeşlerimizi at binmek için, ok atmak için burada havalı tüfekle yarışma yapmak için, at çiftliğine getirdik. Mekan sahiplerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.