‘Minik Yüreklerle Bitkiler Dünyası’ Sergisi Düzenlendi

Harput Anaokulu’nda ‘minik yüreklerle bitkiler dünyası’ adlı sergi düzenlendi. Miniklerin elleriyle yetiştirdiği bitkiler rengarenk görüntüler oluşturdu.

‘Minik Yüreklerle Bitkiler Dünyası’ Sergisi Düzenlendi

Harput Anaokulu’nda düzenlenen ‘Minik Yüreklerle Bitkiler Dünyası’ adlı serginin açılışı yapıldı.

Miniklerin elleriyle yetiştirdiği bitkiler davetliler tarafından ilgiyle incelendi.

KOLAY: GELİŞİMİNİ İNCELEYEREK BÜYÜTTÜLER

Harput Anaokul Müdürü Elanur Kolay, “Öğrencilerimize sorumluluk duygusunu vermek amacıyla doğa bilincini vermek amacıyla, bitkileri sevmek amacıyla böyle bir sergi düzenlemeye karar verdik. Öğrencilerimiz ektiği bitkileri aşama aşama gözlemleyerek, sulayarak gelişimini inceleyerek büyüttüler. Bunları sergiye getirerek, aşamalarının fotoğraflarını çekerek burada sergimizi oluşturmuş oldular” ifadelerini kullandı.

BAHŞİ: ÇOCUKLARIN HAYATI ÖĞRENECEĞİ BİR SERGİ OLDU

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Çok güzel saksı bitkileri ve uygulama bahçesinde de yetiştirdikleri fasulyeler, soğan, biber gibi bitkileri kendileri bizzat uygulayarak yetiştirmişler. Ben emeği geçen başta okul yöneticilerimize, okul müdiremiz Elanur hanıma, yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık diyorum. Değişik bir sergi oldu. Sıra dışı bir sergi oldu. Çocukların hem hayatı öğreneceği hem de bitkileri nasıl yetiştireceğini öğreneceği bir sergi oldu. Tebrik ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137