Miniklerden, Mavi Kapak Projesine Destek

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ile Elazığ Omurilik Felçliler Derneği tarafından yürütülen “Mavi Kapak Projesi” için Harput Anaokulu Öğrencileri topladıkları kapakları teslim ettiler.

Miniklerden, Mavi Kapak Projesine Destek

Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırabilmek ve destek olmak amacıyla başlatılan ve Elazığ’da Milli Eğitim Müdürlüğü ile Omurilik Felçlileri Derneği tarafından yürütülen Mavi Kapak Projesine bir destekte Harput Anaokulu öğrencilerinden geldi.

Öğrencilerin topladığı kapaklar, Elazığ Omurilik Felçlileri Derneği Gönüllü Üyesi Hıdır Safa Tekin’e teslim edildi.

KOLAY: İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANA BİR ADIM OLABİLİRSEK NE MUTLU BİZE

Harput Anaokulu Müdürü Elanur Kolay, “Elazığ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Elazığ Omurilik Felçlileri Derneği’nin beraber yürütmüş olduğu bir proje kapsamında öğrencilerimizle kapak toplama kampanyasını başlattık. Bu kapsamda öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız, velilerimiz gerçekten çok güzel şeyler ortaya çıkardılar. Katılımları çok fazla oldu. Hatta bunu öğrencilerimizle birlikte yarışma ortamına çevirelim dedik. Öğrencilerimizle farkındalık oluşturmak amacıyla bir ihtiyaç sahibi insana bir adım olabilirsek ne mutlu bize diyorum. Bize destek sağlayan öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TEKİN: DESTEKTE BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Elazığ Omurilik Felçlileri Derneği Gönüllü Üyesi Hıdır Safa Tekin, “Bugün süresiz olarak devam etmekte olan mavi kapak projesine büyük katkıda bulunan Harput Anaokuluna geldik. Ve küçük kardeşlerimizi ziyaret ettik. Aynı zamanda bizlere katkıda bulundukları mavi kapakları teslim almaya geldik. 300 kilograma 1 tekerlekli sandalye bedelinde oluyor bu mavi kapaklar. Aynı zamanda resmi kurum ve kuruluşlardan da aynı desteği alıyoruz. Destekte bulunan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137