Minikler kandil programına hazırlandı.

Sundukları gösteri ile izleyenlerin takdirini topladı.

Anaokulu öğrencileri Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV)’e olan sevgilerini minik yürekleriyle dualar eşliğinde gerçekleştirdi.

Anaokulu öğretmeni Ayşe Kaya Durmuş, okulumuzda önce ahlak ve maneviyat sloganıyla okul öncesi eğitimin yanı sıra öğrencilerimize dinimiz İslam’ın gerektirdiği Kuran’ı Kerim dersleriyle birlikte Allah ve Peygamber sevgisini de öğretiyoruz” dedi.

DURMUŞ: EĞİTİMİN YANI SIRA PEYGAMBER SEVGİSİNİ ÖĞRETİYORUZ

Özel hizmet veren Anaokulu Öğretmenlerinden Ayşe Kaya Durmuş, Anaokulumuzda önce ahlak ve maneviyat sloganıyla okul öncesi eğitimin yanı sıra okulumuzdaki öğrencilerimize dinimiz İslam’ın gerektirdiği Kuran’ı Kerim dersleriyle birlikte Allah ve Peygamber sevgisini öğretiyoruz. Birçok öğrencimiz şuan Kuran’ı Kerim’e geçtiler. Dini ve Milli değerlerimizi ön planda tutmaya özen ve gayret gösteriyoruz. Miraç Kandili vesilesi ile öğrencilerimiz çok başarılı bir etkinliğe imza attılar. Hepsinin yüreğine ve emeğine sağlık. Onları yürekten kutluyorum. Bu vesile ile tüm Elazığ’ın Miraç kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile getirmesini Cenab’ı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

VİDEO: