Uzun bir süredir atıl bir vaziyette duran ve yapıldığı dönemde ciddi umutlarla hizmete sunulan MİSLAND yenileniyor…

Bu kapsamda MİSHOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demibağ basın toplantısı düzenleyerek yapacakları yeni projeyi anlattı…

“MİSLAND360 REZİDANS PROJESİNİ HAZIRLADIK”

Nihat Demirbağ yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi MİSLAND’IN Vartaş’a satışı 2016 yılında iptal olmuştu. Biz de MİSLAND’I yeni belediye imarına göre nasıl canlandırabiliriz diye 2017 yılında çalışmalarımıza başladık.  Şehrimizdeki nitelikli konut açığını da dikkate alarak Rezidans kavramının ruhuna en uygun ve içerisinde Alışveriş Merkezide olan MİSLAND arsamızda 360 bağımsız bölümden oluşacak çeşitli sosyal donatılara sahip bir proje üzerine yoğunlaştık. Yeni imar planına göre (TİCK) Projeyle ilgili mimari çalışmaları ve 3 boyutlu görsel animasyon çalışmalarını Mayıs ayı itibariyle tamamladık. Birçok projeyi inceleyerek farklı özelliklerinin hepsini bir araya topladık. Ortaya çok kapsamlı çok güzel uzun yıllar güncelliğini koruyacak ve emsali yapılamayacak bir proje çıktı. Hem arsamızın 130 metre şehirden yüksekte olması, 360 derece her yanının açık olması hem de projede 360 bağımsız bölüm oluşmasından dolayı da projemize ‘Misland360 Rezidans’ ismini verdik” dedi.

“RAKİBİ ZOR BULUNABİLECEK BİR PROJE”

Misalnd360 Rezidans projesini çizdirirken bir çok mimar, mühendis ve müteahhit arkadaşlarla istişare içinde olduklarını belirten Demirbağ “Bu proje gerek arsa büyüklüğü, gerek içerisindeki bir çok farklı sosyal donatıları, yeşil alanları, geniş otoparkı ve en önemlisi de konumu itibariyle de ilimizin gelişen bölgesinde olması sebebiyle Elazığ’da önümüzdeki 20 seneye hitap edebilecek ve rakibi zor bulunabilecek proje olduğun inanıyoruz. Arsada zaten mevcut bir Alışveriş Merkezi var, çevrede oluşturacağımız yeni ticari alanlarla da kreş, etüt merkezi, taziye evi, aile hekimliği yeri, eczane, manav, şarküteri, kuyumcu, kafe ve restoranlar gibi ailenin ihtiyaç duyabileceği her şeyi barındıracak cadde ve dükkânlara sahip bir proje oldu. Hatta uzun süreli konuklarını ağırlamak isteyenler için 1+1 Suit Otel şeklimde otel projelendirdik. Konutlara yürüme mesafesinde planladığımız bu yeni alanlar ve ofisler burada yaşayan insanların hayatlarını kolaylaştıracak. Sevdikleriyle, aileleriyle daha fazla zaman geçirebilecekler” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ YATIRIMCILARLA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Sosyal medyada yayınlanan Misland360 Rezidans projesinin 3D animasyonuna yoğun bir ilgi ve paylaşım olduğu söyleyen Nihat Demirbağ; “Sosyal medya hesaplarımızda birçok hemşerimiz yeni projeyi çok beğendi. MİSLAND’IN yeniden cıvıl cıvıl olmasına çok sevindikleri şeklinde birçok mesaj ve yorum aldık. Yüzlerce paylaşım yapıldı. Bu bizi sevindiriyor. Çünkü Misland’ı hemşerilerimiz Elazığ’da bir marka yaptı ve hala bu marka değerini koruyor. Misland’ın mevcut değeri 55 Milyon TL ve şirketin hiç borcu yok. Misland360 Rezidans projesi ile de bu marka değerini daha da artırmak istiyoruz. Projeyle ilgili Elazığ ve Elazığ dışında vizyoner ve güçlü müteahhitlerle ve yatırımcılarla görüşmelerimiz sürüyor. Bazılarıyla belli noktaya ulaştık. Ama büyük ve prestijli bir proje. Zaman alan detaylar ve hesaplar oluyor. Bizim gönlümüz her zaman şehrimize ve şehrimizin insanına katkı sağlamaktan yana. Yani Elazığlı güçlü, vizyoner bir müteahhit veya yatırımcıyla anlaşırsak bu bizi daha mutlu eder. Ancak il dışında çok güçlü yatırımcılarla görüşüyoruz. El sıkıştığımız bir yatırımı olduğun da ise kamuoyuna gerekli bilgilendirmeyi beraber yapacak ve hızla projeyi hayata geçireceğiz” dedi.