Elazığ Mobilyacılar Derneği Üyeleri; 2015 yılında yapılması için girişimlere başlanan Elazığ Mobilyacılar Sitesi’nin kurulması için kooperatifleşme kararı aldı.

DİLEK: SÜRECİN YENİDEN BAŞLAMASI İÇİN BİR KOOPERATİF ÇATISI ALTINDA TOPLANMAMIZ GEREKTİĞİ SONUCU ÇIKMIŞTIR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda yapılan Elazığ Mobiyacılar Derneği İstişare toplantısında konuşan Başkan Fethi Dilek,  “2015 yılında milli emlak müdürlüğü tarafından güney çevre yolu üzerinde yer alan 80 bin metrekare arazi Elazığ Mobilyacılar Sitesi yapılmak üzere süreli olarak Elazığ Belediyesi’ne devredilmişti. Arsası ve projesi hazır olan ve bittiği takdirde 70 mağaza ve bin kişi istihdam edilmesi planlanan projemiz için geçtiğimiz hafta içerisinde ilimiz valisi, milletvekilleri ve belediye başkanımız ile yaptığımız değerlendirme sitenin TOKİ vasıtası ile yapılmasının mümkün olmadığı cevabı verildi. Bu nedenle sürecin yeniden başlaması için bir kooperatif çatısı altında toplanmamız gerektiği sonucu çıkmıştır” dedi. 

DİLEK: EN KISA ZAMANDA İNŞAATA BAŞLAYACAK

Başkan Dilek, “Arsamızı aldıktan sonra projemiz üzerinde gereken revizyonları yaparak en kısa zamanda inşaata başlayacak ve en fazla iki yıl içerisinde bu prestij siteyi şehrimize kazandıracağız” dedi.