Mollakendi Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Mollakendi Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla farkındalık programı gerçekleştirdi.

Mollakendi Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Her yıl 4 Ekim tarihinde, dünyada olduğu gibi Türkiye ve Elazığ’da da hayvanların günü olarak kutlanıyor.

Mollakendi Belediyesi de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla farkındalık programı gerçekleştirdi. Programda sokak hayvanları için barınak yapıldı ve mama bırakıldı.

Organizasyona Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Mollakendi Belediyesi Yazı ve Fen İşleri Müdürü Nuray İpek, sokak hayvanlarının korunması konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Mollakendi Belediyesi Belediye Meclis Toplantısında belediye personelinin maaşlarında iyileştirmeye gidilmesi ve belediye bünyesine de iki otobüs kazandırılması görüşülerek karara bağlandı.

Mollakendi Belediyesi iki önemli çalışmaya daha imza attı.

Belediye meclis toplantısında personelin maaşlarında iyileştirmeye gidilmesi kararı alınırken, belediye bünyesine de iki otobüs daha kazandırılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mollakendi Belediyesi Yazı ve Fen İşleri Müdürü Nuray İpek Belediye Başkanı Mehmet Enes Doğan’a teşekkür etti.

İPEK: BELEDİYEMİZ ADINA İKİ ÖNEMLİ ATILIMDA BULUNDUK

Mollakendi Belediyesi Yazı ve Fen İşleri Müdürü Nuray İpek, “ Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Enes Doğan beyefendinin talimatları doğrultusunda belediyemiz adına iki önemli atılımda bulunduk. İlk önemli konumuz belediye meclisimiz, belediye meclis toplantısı esnasında beldemiz için önemli olan kararlardan birini ortak karar alabileceğimiz şekilde imza altına alıyor. Buda bizim beldemiz için çok önemli bir gelişme. Belediyemizin ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet belediyemiz bütçesinden karşılanmak üzere büyük otobüs alımı için meclis üyelerimizin ortak kararıyla karar alacağız. İkinci önemli kararımız ise belediye başkanımızın talimatları doğrultusunda belediyemizde çalışmakta olan kadrolu işçilerimizin hayat standartlarını ve yaşam kalitelerini daha iyi ortamda sağlayabilmeleri için belediyemiz ile HİZMET İŞ sendikası arasında yapılan ek protokol ile her çalışan kadrolu işçimizin maaşında üç bin lira artış yapılacak şekilde maaş iyileştirilmesi yapılacaktır. Belediye başkanımıza arkadaşlarımıza vermiş olduğu bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İPEK: İLİMİZDE VE BELDEMİZDE DUYARLILIĞIN ARTIRILMASI KONUSUNDA ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR

Mollakendi Belediyesi Yazı ve Fen İşleri Müdürü Nuray İpek, “İlimizde ve beldemizde sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi ve bu konudaki duyarlılığın artırılması konusunda çok önemli çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Hayvanların doğal yaşam alanlarının korunduğu bütün alanlarının korunduğu tüm canlılarla uyum yaşadığımız bir dünya haliyle 4 Ekim Dünya Hayvanlar Gününü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Enis Doğan beyefendi adına kutluyorum. Sessiz dostlarımızın sadece kendi günlerini kutladığımız bu haftasında değil tüm yıl boyunca imkanlarımız dahilinde bakım ve yardımlarını korumaya ve gidermeye çalıştığımız her noktada bizlere desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları beyefendiye, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Enis Doğan beyefendiye bu özel günde biz vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hayvanları koruma günümüz kutlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022, 17:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137