Mollakendi beldesinde bulunan ve Sultan 4.Murat Camii yanında yapımı devam eden Kur’an kursu inşaatı için yardım çağrısında bulunuldu.

Sultan 4.Murat Camii Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Erol ile Mollakendi merkez mahalle muhtarı Bekir Demirel, kurs binasının tamamlanması için hayırseverlere seslendi.

DEMİREL: SİYASETÇİLERİN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ

Muhtar Demirel, “Başlamadan önce Köyümüzün hocası muhtarım dedi 4-6 yaş Kur’an kursunda bir eksiklik var bunu müftümüzle sayın valimizle yazışmadan sonra burayı tahsis edip gençlerimize kazandırdık. Üst katı da inşallah bayanlara taziye evi olarak düşünüyoruz bundan dolayı da Elazığ’daki siyasetçilere, iş adamlarından, iş başkanlarımızdan, milletvekillerimizden, değerli muhtar arkadaşlarımızdan yardımları bekliyoruz ve edeceklerini tahmin ediyorum” diye kaydetti.

Kurs binasında çalışmaların devam ettiğini belirten Sultan 4.Murat Camii Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Erol, destek istedi.

EROL: ELAZIĞ HALKINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Başkan Erol, “Kişilerden çok fazla para etmemekle beraber şeffaf bir şekilde derneğimizin sanayi şubesinde ıban numarası atılarak direk ödemelerimizi internet bankacılığı üzerinden yapmayı hedeflemekteyiz. Bunun neticesinde beton dökümünü bir vatandaş, boya işini bir başka vatandaş karşılamaktadır. Tüm Elazığ halkından, yurt dışında olan şehir dışında olan insanlardan hemşehrilerimizden derneğimizin biran evvel bağışlarını gerçekleştirerek bu güzel eseri çocuklarımızla buluşturmayı eylül ayında rabbim nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Mollakendi Merkez Mahalle Muhtarı Bekir Demirel, kurs binasının tamamlanmasıyla mahallerindeki büyük bir eksikliğin giderileceğini söyledi.