Motorine Büyük İndirim Geliyor

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları merak konusu oldu. Motorine bu gece yarısından sonra geçerli olmak üzere 1 liranın üzerinde indirim geliyor. Benzine herhangi indirim beklenmezken litresi ortalama 20,62 liradan satılıyor.

Motorine Büyük İndirim Geliyor

Rusya 24 Şubat'tan bu yana Ukrayna'ya saldırılarına kesintisiz devam ederken savaştan en çok akaryakıt sektörü etkilendi.

BRENT PETROLÜN VARİL FİYATI 92,29 DOLAR

Dün 93,04 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 92,38 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.35 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,10 azalarak 92,29 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 84,44 dolardan alıcı buldu.

Petrol fiyatları, piyasalardaki talep ve arz endişeleri nedeniyle dalgalı bir seyir izliyor. Küresel çapta resesyon endişeleri petrol talebi görünümünü olumsuz etkileyerek fiyatları aşağı yönlü baskılıyor.

Brent petrol fiyatlarında ve dövizde hareketlilik sürerken vatandaşın gözü benzin ve motorin fiyatlarından gelecek indirimde.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde, motorine 1 lira 7 kuruşluk indirim geliyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorinin litre fiyatı 27,42 liradan satılırken benzinin litresi ortalama 20,62 liradan satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137