Millî Savunma Bakanlığı’nın alım yapacağı 319 kadronun illere göre dağılımı da resmi gazetede yayımlandı. Buna göre Elazığ'da 1 Makine Mühendisi, 1 Sıhhi Tesisatçı olarak çalıştırılmak üzere toplamda 2 sözleşmeli personel alınacak.

Makine Mühendisliği alımı için KPSS P3 puanı kapsamında Makine Mühendisliği Lisans Programından Mezun olmak şartı aranırken, Sıhhi tesisatçı alımı için KPSS P94 puanı kapsamında Ortaöğretim kurumlarının tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı; ısıtma ve sıhhi tesisat sistemleri ve yapı tesisat sistemleri dallarından mezun olmak şartı aranıyor.

Başvurular, 02 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrimiçi (online) yapılacak.

SINAV BAŞVURU ŞARTLARI:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

b) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmak,

c) Başvuru tarihi itibariyle üst öğrenim durumuna göre nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak,

ç) Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak