MÜBİAD, Evrensel Hafızlar Derneğini Ziyaret Etti

Dünya Hafızlar Haftası nedeniyle Münevver Bilim İnsanları ve Akademisyenler Derneği Üyeleri Elazığ Evrensel Hafızlar Derneğini ziyaret etti.

MÜBİAD, Evrensel Hafızlar Derneğini Ziyaret Etti

Dünya Hafızlar Haftası nedeniyle Münevver Bilim İnsanları ve Akademisyenler Derneği üyeleri Elâzığ Evrensel Hafızlar Derneğini ziyaret etti.

ATALAR: HAFIZLARININ OLMAMASINDAN DOLAYI BOZULMUŞLAR

Hafızlığın önemine değinen MÜBİAD Başkanı Prof. Dr. Ömer Atalar, “İnancımız odur ki hafızlar, Kur’an-ı Kerim’in hamisidirler. Diğer birçok dindeki kitaplar hafızlarının olmamasından dolayı bozulmuşlar, tahribata uğramışlardır. Bunun için bizim dinimiz İslam’ın temel esaslarını içeren Kur’an-ı Kerim’imizi hafızlarında tutun ve bunu en güzel şekilde gelecek nesillere ileten, hafızlarımızın toparlandığı, teşvik edildiği bu güzel kurumu ve derneği hem tebrik edelim haftalarını hem de bir farkındalık oluşturalım hem de Bilim İnsanları ve Akademisyenler Derneği olarak imkan nispetinde her alanda yanlarında olduğumuzu beyan edelim diye sevgili Zülfü hocamızın nezdinde bütün hocalarımıza bir tebrik ve hayırlı olsun ziyareti mahiyetinde bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

 İÇER: DERNEĞİMİZİN ZATEN ASIL AMACI HAFIZLIK MÜESSESİNİ YAYMAK

Elazığ Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Zülfü İçer ise, “Evrensel Hafızlar Derneğimizin zaten asıl amacı hafızlık müessesini yaymak, yaygınlaştırmak, sevdirmek, gençlerin kalbinde yer bulmasına vesile olmak. Bugün ilk kez bunu ifade etmiş olalım. Dünya Hafızlar Haftasında bir STK’mız bizleri ziyaret ettiler. Bu da bizi memnun etti” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137