İlimizde faaliyet gösteren ve kısa adı MÜBİAD olan Münevver bilim insanları ve akademisyenleri derneği, Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi Sırbistan’da yapılacak olan Dünya şampiyonasında temsil edecek Kaya Karakaya spor lisesi’ni ziyaret ederek tebrik ettiler.

Prof. Dr. Ömer Atalar başkanlığındaki heyette Doç. Dr. Eyüp Yıldırım, Doç. Dr. Yunus Karakaya ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Coşkun hazır bulundular.

SANCAR: SİZİN MUTLULUĞUNUZU PAYLAŞMAK İÇİN BURADALAR

Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar, “Sayın Ömer hocam biz Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi olarak bu mutluluğumuzu paylaşmak için, çocuklarımızı tebrik etmek için dernek olarak geldiler. Sizin mutluluğunuzu paylaşmak için buradalar. Kendilerine ve yönetimdeki diğer hocalarıma hoş geldiniz diyorum, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ATALAR: YANINIZDA OLDUĞUNUZU BİLMENİZ İÇİN BURAYA GELDİK

MÜBİAD BAŞKANI Prof. Dr. Ömer Atalar ise, “Biz sizinle iftihar ediyoruz. Hakikatten böyle yanınızda olalım, sizinle hasbihal edelim, başarınızı tebrik edelim istedik Üniversite Hocaları ve Akademisyen Derneği olarak. Bu noktada da müdürümden rica ettik biz MÜBİAD olarak gelelim de arkadaşarımızla biraz muhabbet edelim diye. Sağ olsunlar onlar da memnun. Bu birlikteliği bu şekilde sağlamış olduk. Size inanıyoruz. Bize düşen ne varsa elimizden geldiği kadarıyla da yapmaya çalışacağız. Ben hocalarım kadar bu işin profesyoneli değilim. Ben Müdürüm, hocalarım ve sizlerin hepinize şehrimizi böyle tanıttığınız için bu güzel başarıları getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olun. Bizi de kabul ettiniz teşekkür ediyorum sağ olun. Bir ağabeyiniz olarak üniversitedeyiz. Sayın Müdürüm bizde dernek olarak ne gerekiyorsa yanınızda olduğunuzu bilmeniz için buraya geldik” şeklinde konuştu.

YILDIRIM:  BİZLERİ GERÇEKTEN GURURLANDIRDINIZ

Dernek üyelerinden Doç. Dr. Eyüp Yıldırım da, “Ben Elazığspor’un ilk süper lige çıkan kadrosunda yer alan futbolculardan biriyim. Yalnız bazı nedenlerden dolayı ben futbolu çok erken bırakmak zorunda kaldım. 27 yaşında futbolu bıraktım ben. Bakıyorsunuz özellikle bulunduğumuz Coğrafya itibariyle sporun burada yaygınlaşması, bakış açısı, bir batıdakiyle çok büyük farklılıklar gösterebiliyor. Öncelikle elde etmiş olduğunuz başarı küçümsenecek bir başarı değil. Gelen takımlar kimse kusura bakmasın bugün Türkiye’de alt yapıya sahip. Siz bu insanlarla onlardan bir eksiğiniz olmadığını ve fazlası olduğunu siz kendiniz kanıtladınız, ispatladınız. İnancınız olsun bakıyorsun Elazığ’da sportif anlamda böyle artık görünebilir dediğimiz bir şey kalmadı. Bunu sizler bizlere yaştınız. Burada hocalarımın huzurunda, üniversitemiz adına, dernek adına hepinize çok çok teşekkür ediyoruz. Bizleri gerçekten gururlandırdınız” dedi.

TEKOĞLU: BU ŞEHRİMİZ ADINA BÜYÜK BİR BAŞARI

Kaya Karakaya Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ve Teknik Sorumlu Ümit Tekoğlu, “Bu anlamda da hocamdan ben sizlerin huzurunda bir destek istiyorum. Çalışmalarımızda forvet çalışmaları için yardımcı olursa seviniriz. Çünkü hakikatten çok özel bir oyuncuydu. Oyuncu gibi oyuncuydu. Gol vuruşu özelliği olan öyle bir yetenekte olan hocanızdı, arkadaşınızdı. Bu anlamda bize yardımcı olacağından eminim. Yine de kendisinden sözünü alalım dedik. Ben tekrar sizlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu şehrimiz adına büyük bir başarı, şehrimizin başarısı. Amacımız burada gençlerimizin bu farkındalığı yaşatması, ses getirmesi. Sadece Türkiye’de futbol veya milli takımlar bazında, İstanbul takımları adı altında değilde biraz da dikkatin buraya çekilmesi amacımız. En azından birkaç tane çocuğumuz milli oyuncu olursa bence en büyük başarı bu olacaktır. Hedefimizde bu da var. İnşallah dünya kupasında da hikayemizi daha iyi bir mutlu sonla tamamlamış olursak daha güzel olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

ÜNVER: BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE DESTEK İSTİYORUZ

Takım Kaptanı Halil İbrahim Ünver, “Bundan sonraki süreçte de isteğimiz Elazığ gençlerine güvenilmesi. Görmüş olduğunuz gibi orada gittik milli oyuncularla oynadık. Büyük takımların alt yapısıyla oynadık. Bunu başarabiliyorsak, bundan sonraki süreçte de bir inanç oluşmuşsa bundan sonraki süreçte de devamının geleceğine inanıyoruz. Ki bunların da büyüklerimizin, hocalarımızın olsun bunlara inanmasını istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de destek istiyoruz. Desteksiz olmayacağına inanıyoruz” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL