AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Yoğun ilgiyle karşılanan Yanılmaz, Elazığlılarla uzun süre sohbet etti.

KARACADAĞ: BU SEVDAYA GÖNÜL VERMİŞ DOSTLARLA BERABER BU BAYRAĞI EN YÜKSEK ZİRVEDE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Seçim çalışmalarına hızla devam ettiklerini aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, “Yakın bir zamanda başladığımız seçim maratonunda inşallah sona doğru yaklaşıyoruz. İnşallah bu günden sonra da katılımlarınızı daha güçlü bir şekilde bekliyorum. Bugün çok kıymetli abim, değer verdiğim sayın Mücahit Başkanım kırmadı, bizi buraya ziyarete geldi. Kendisine bu bağlamda çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi bir yıldır seçim çalışması yapıyoruz. Her gün güçleniyoruz, her gün sesimiz daha gür çıkıyor. Nasip olursa, Allah nasip ederse bu bayrağın bir köşesinden de biz de hem bölge halkı olarak hem de Elazığ’ın genelinde de bu sevdaya gönül vermiş dostlarla beraber bu bayrağı en yüksek zirvede taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: DÜNYA ZALİMLERİ BİR ARAYA GELMİŞ 2023 YILINDA RECEP TAYYİP ERDOĞAN’SIZ BİR TÜRKİYE OLUŞTURMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

2023 yılının Türkiye’nin dönüm yılı olduğunu belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, “Önümüzde bir seçim var. Bir seçim sürecindeyiz. Bütün dünya zalimleri bir araya gelmiş 2023 yılında Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye oluşturmak için mücadele ediyorlar. Çünkü 2023 yılı Türkiye’nin dönüm yılıdır. Bir yüz yılı bitirdik, yeni bir yüz yılın içindeyiz. Allah’ın izniyle bu yeni yüz yıl Türkiye yüz yılı olacak, bizim yüz yılımız olacak ve dünyaya hükmeden bir ülke konumuna gelmemizin fişek ateşi olacak inşallah. Temennimiz odur ve duamız budur. Beri tarafta tüm dünya mazlumları avcunu açmışlar dünyanın herhangi bir köşesinde dua ediyorlar. Ya Rabbi Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etme diye dua ediyorlar” şeklinde konuştu.

Elazığ’da Trafik Kazası: 3 Yaralı Elazığ’da Trafik Kazası: 3 Yaralı

YANILMAZ: RABBİM BU YOLDA BAŞARILI KILSIN İNŞALLAH

AK Parti Milletvekili aday adaylarına tam destek verilmesini isteyen Yanılmaz, “ Bugünden itibaren 14 Mayıs tarihine kadar ev ev demeyeceğiz, cadde cadde demeyeceğiz, sokak sokak demeyeceğiz çalışacağız, gayret edeceğiz. İnsanımıza anlatacağız ve Elazığ’ı Allah’ın izniyle 5-0 alacak noktaya getireceğiz inşallah. İnşallah Elazığ’ımızı en iyi şekilde temsil edecek, kendi ilçesini, kendi bölgesini en iyi şekilde temsil edecek sizlerin de huzur duyduğunuz, olduğundan memnun olduğunuz adaylarımızla birlikte Elazığ Türkiye’ye örnek olacak bir seçim sonucunu yakalayacaktır Allah’ın izniyle. Ben Mehmet Karacadağ kardeşime başarılar diliyorum. Onun ticaretindeki başarısını biliyorum. İstanbul’daki yaptığı işleri biliyorum ve imkan verildiğinde partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine de inanıyorum. Rabbim bu yolda başarılı kılsın inşallah” dedi.