AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, bir süre önce AK Parti rozetini takan Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’yı ziyaret etti.

YANILMAZ: VATANDAŞ MEMNUNİYETİ BİZDE ESASTIR

Ziyaretlerde değerlendirmelerde bulunan Yanılmaz, “Elazığ’ımızın en güzel beldelerinden biri. Ve inanıyorum ki belediye başkanımızla birlikte çalışmalar da çok güzel bir hale gelecektir. Hatif Başkanımız kısa bir zaman önce Cumhurbaşkanımızın rozetini takmasıyla, elini kaldırmasıyla AK Partili belediye başkanlarımız arasına dahil oldu ve Türkiye’deki AK Partili belediye başkanlarımızın sayısı 804’e ulaştı. Bu şu demektir Türkiye’nin kahir ekseriyetini yerel yönetimlerde AK Parti yönetiyor, AK Parti idare ediyor. AK Parti belediyeciliği vatandaşa hizmeti ve vatandaş memnuniyetini esas alan bir belediyecilik hizmetidir. Vatandaş memnuniyeti bizde esastır. Yaptığımız bütün çalışmalar, yaptığımız bütün yatırımlar vatnadaşın memnuniyetini öncelikli alarak yapılması gereken yatırımlardır. Hatif Başkanım da bunu en iyi şekilde yapacak olan başkanlarımızdan biridir” ifadelerini kullandı.

ÇADIRCI: BU NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Çadırcı ise, “Bu ziyaret kapsamında daha önce Yazıkonak’ta gerçekleştirdiğimiz projelerle ilgili ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz projelerle ilgili kendisine bilgi verdik. Bu projeler noktasında Sayın Başkanımızın her alanda bizim yanımızda olduğunu, Yazıkonaklılar’ın yanında olduğunu ifade ettiler. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.