Müdür Gürtürk: Yıkılan Okulların Yerine Yapılan 24 Okul 6 Eylül’de Eğitime Hazır

24 Ocak 2020 yılında meydana gelen deprem sonrasında Elazığ’da 27 okul yıkıldı. yıkılan okulların yerine yapılan 34 okuldan 24’ü 6 Eylül’de teslim edilecek. Yapımı tamamlanan okulları gezerek incelmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük tamamlanan okulların akıllı okul niteliğinde olduğunu söyleyerek öğretmenleri ve velileri aşı olmaya davet etti

Müdür Gürtürk: Yıkılan Okulların Yerine Yapılan 24 Okul 6 Eylül’de Eğitime Hazır

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından 27 okulun yıkımı gerçekleşti.

Okulların tamamlanması için il genelinde 54 farklı inşaat projesi için çalışmalara başlatılmıştı.

Toplam 363 Milyon TL'ye tekabül eden projeler kapsamında 34 okul, 12 güçlendirme, 4 öğretmen lojmanı, 2 spor salonu, 1 öğretmenevi ve 1 öğrenci pansiyonu hayırseverler, TOKİ, il yatırım programı ve devlet yatırım programı tarafından yapımına başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, yıkılan okulların yerine yapılan 34 okuldan 24'ünün 6 Eylül'e kadar, geri kalan 10 okul ise 2021-2022 eğitim-öğretim yılında teslim edileceğini söyledi.

Tamamlanan okulları gezerek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, yeni yapılan okulların akıllı okul niteliğinde olduğunu kaydetti.

Öğretmenleri ve velileri aşı olmaya davet eden Müdür Gürtürk, amaçlarının okulların 6 Eylül itibariyle eğitime hazır olması olduğunu ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doğru değil.
Doğru değil. - 3 yıl Önce

Müdür coşmuş yine. Hiç doğru değil. Merkez çok sıkıntılı cümle alem bliyor bunu.

Vekil
Vekil @Doğru değil. - 3 yıl Önce

Vekil Müdürler diyarı Elazığ ın Vekil Müdürü 38 okul yıkıldı yerine kaç okul yapılmış son iki yılda şehir nüfusu artışı için kaç ilave okul yapıldı. Bu memleketin Milli Eğitimi de Karayolları Bölge Müdürlüğü gibi uyku moduna geçmiş

Öğrencilerin günahı vebali boynunuzda olacak
Öğrencilerin günahı vebali boynunuzda olacak - 3 yıl Önce

Yuvarlak cümlelerle konuşmuş ama gerçekte ortadanokullar falan yok, chp nin yapacağı okulları da yaklaşık bir sene geciktirdiler. Siyaset için çocukları okulsuz bıraktılar. Tokilerin yapıldığı yerlerde yaklaşık 100.000 insan yaşayacak oralarda da okul falan yok . Bu müdür çok yalancı bir müdür vali ilk geldiğin de hatta yalan söylediği için fırça yemişti. Arkadaş halan la peynir gemisi yürümez 15-20 gün sonra zaten okullar açılınca her şey ortaya çıkacak , çoğu okul sabahçı öğlenci olacak ayıp değil mi. 1000 kişilik okullardan hiç biri yapılmamış yapılanlar 100-200 kişilik okullar. Mehmet akif, atatürk lisesi vb okulların karşılığın da yapılan okul falan yok ortalıkta

Kimyager
Kimyager - 3 yıl Önce

Reklam yapacağınıza okullardan kayıt ücreti alınıyor bunların peşine düşün lütfen

Aen sevdiğim film
Aen sevdiğim film - 3 yıl Önce

Zübük filmi

Keban
Keban - 3 yıl Önce

Kebanda hala inşaatına başlanmayan ortaokul var. Ortaokul öğrencileri ilkokul öğrencileri ile eğitim görüyor.Bu yıl da böyle devam edecek.

Korel
Korel - 3 yıl Önce

Müdür efendi,boyunu aşan işleri bırak da sadede gel.Simdi yapımı bitmek üzere olan mesela C Çeşme deki okullar açılacak mı,açılmayacak mi ,sen ondan haber ver Çünkü millet şehrin bir ucundan diğer ucuna geldi.Millet açıklama bekliyor.Di hadiiiiii..

Bekir
Bekir - 3 yıl Önce

Müdür rezerv alanlarında yapılan binlerce konut var okul yok ne olacak

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Yalan...açılacak 24 okulun adını söylesin bizde bilelim.


SIRADAKİ HABER

banner137