Müdür Yiğit, LGS Öncesi Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit Pazar günü yapılacak Lise Geçiş Sınavı öncesinde sınav binalarının yöneticileri ile bilgilendirme ve hazırlık toplantısında bir araya geldi.

Müdür Yiğit, LGS Öncesi Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit başkanlığında LGS Bilgilendirme ve Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya sınav binalarının yöneticileri katıldı.

Müdür Yiğit toplantıda öğrencilerin sınava gireceği binalarda alınan tedbirler, yapılan hazırlıklar ve sınav esnasında yapılması gerekenlerle ilgili olarak okul ve kurum müdürlerini bilgilendirdi.

Yiğit öğrencilerin sınava gireceği tüm binalarda hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

YİĞİT: TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

Yiğit ayrıca açıklamasında, “Amacımız öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde sınava girmeleri ve sınavı tamamlayıncaya kadar motivasyonlarını diri tutmaktır. Bu kapsamda gerekli olan her türlü çalışmayı yaparak gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Bizler eğitimciler olarak çocuklarımız için tüm çalışmalarımızı tamamlayarak sınav gününü beklemeye başladık. Öğrenci velilerimizden istirhamımız onların da çocuklarının morallerini yüksek tutmaları, onlarla zaman geçirmeleri ve en önemlisi de sınav günü çocuklarımız için gürültüden uzak bir ortam oluşturmalarıdır. Lise Geçiş Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137