Müftülük, Konteyner Kentte Yemek Dağıtımı Yaptı

Elazığ Müftülüğü Mevlidi  Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında Aşağı Demirtaş Konteyner Kentte yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Müftülük, Konteyner Kentte Yemek Dağıtımı Yaptı

Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin kutlandığı Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Müftülüğü Aşağı Demirtaş Konteyner Kentte kalan vatandaşlar için yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

AYDIN: ACILAR BİZİ KENETLİYOR

Elazığ Müftüsü Selami Aydın, Mevlidi Nebi Haftası nedeniyle konteyner kentlerde kalan vatandaşlarla bir araya gelmek istediklerini belirterek, “Bugün burada bu konteyner kentte depremzede kardeşlerimize bir ikramda bulunmak istedik. Onlarla aynı sofrada oturup aynı ekmeği bölüşmek istedik. Biz büyük bir milletiz, Necip bir milletin evlatlarıyız.  Acıyı paylaşan bir milletiz. Dolayısıyla acılar bizi kenetliyor. Ayda ve Elif yavrumuzun kurtarılışı duygulu anlar yaşattı. Cenabı Hak emeği geçenlerden razı olsun. Devletimize milletimize zeval vermesin. Kızılay Başkamız Rahman Bey, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürümüz Turgut Bey, konteyner kentten sorumlu hocamız, İl Müftü Yardımcımız, vaizlerimiz ve kuran kursu hocalarımız bugün burada bir organizasyon yapmak için toplandık ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zıbanaklı
Zıbanaklı - 3 yıl Önce

Namaz çıkışı toplanan paralar bunlar Allah kabul etsin verenlerden

reklam
reklam - 3 yıl Önce

Hani bir elin verdiğini diğer el bilmeyecekti . Ne verirseniz verin ama reklam yapmayın .Yakışmıyor.

SIRADAKİ HABER

banner137