Müftülük Yetimlere Bayram Sevinci Yaşattı

Elazığ İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi iş birliğinde Kurban bayramı öncesi yetim ve öksüz çocuklara bayramlık hediye kartları ulaştırıldı.

Müftülük Yetimlere Bayram Sevinci Yaşattı

Elazığ Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesi iş birliğinde Bir Yetime Bayram Sevinci Ol sloganıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Kimsesiz, yetim ve öksüz çocuklara bayram sevinci yaşatmak amacıyla düzenlenen yardım kampanyası Edibe can Konferans salonunda gerçekleştirildi, içerisinde alış veriş kartları bayramlık hediye paketleri ve bayram harçlıkları,  TDV gönüllüleri tarafından çocuklara ulaştırıldı.

AYDIN: BAYRAM SEVİNCİMİZİ VE NEŞEMİZİ ÇOĞALTTIK

Kurban Bayramı öncesinde 30 yetim ve öksüz çocuğun bayram sevinci yaşamasını hedeflediklerini belirten Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, "Her zaman iyiliğin öncüsü olan Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubemiz, ilk günden bu yana iyiliğin yanında olmuştur. Yetim bir Peygamberin ümmeti olarak bugün de yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara bayram sevinci yaşatmak üzere yolla çıktık. Bayram hediyelerini ve bayram harçlıklarını çocuklarımıza ulaştırarak bayram sevincimizi ve neşemizi çoğalttık. Bizler inanıyoruz ki ümmetin emaneti olan yetimlerimiz gülerse dünya güler. Biz onları sevindirir, gönüllerini hoşnut edersek, Rabbimiz de bizi hoşnut kılacak ve sevindirecektir" ifadelerine yer verdi.

"Yetimlerin insanlığa birer emanet olduğunu" vurgulayan Müftü Aydın, "Unutmayalım ki yetimler bize, biz de birbirimize emanetiz ve biz bize yeteriz. Zor günlerden geçtiğimiz şu günler, bizim birbirimize olan ihtiyacımızı bir kez daha göstermiş ve necip milletimiz büyük bir dayanışma içerisinde olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, Alem-i İslam’a, ülkemize ve şehrimize iyilikler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137