Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 12. yılında mevlit okutuldu.

12 yıl önce helikopter kazasından hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nin vefat yıl dönümü dolayısıyla birçok kesimden anma mesajları gelirken, partisinin il teşkilatı da düzenlediği mevlit programı ile andı.

Bölge Camisi’nde düzenlenen mevlidi şerife Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, kurum müdürleri, parti mensupları ve vatandaşlarla katıldı.

AKTAĞLI: VATAN MİLLET AŞKINI DÜSTUR EDİNİP MÜCADELE VEREN BİR LİDERİMİZDİ

Bir kez daha dualarla anılan Yazıcıoğlu’nun unutulmaz bir lider olduğunu ifade eden İl Başkanı Emrah Aktağlı, “25 Mart 2009 tarihinde helikopteri düşürülerek şehit edilen rahmetli genel başkanımız şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki dava arkadaşlarımızı ve bütün şehitlerimizi kısa bir süre önce helikopter kazasında şehit olan 8. Kolordu Komutanımız Osman Erbaş ve beraberindeki silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler her yıl olduğu gibi 25 Mart 2009 tarihinde şehit olan rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’na ve tüm şehitlerimize mevlidi şerif, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anmaya devam ediyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu vatanı ve milleti için her zaman mücadele etmeyi ve her zaman kendisine vatan millet aşkını düstur edinip mücadele veren bir liderimizdi. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak ve alperenler olarak onları her zaman rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.